Yves Rocher Elixir Jeunesse

By Simona Dubravova - štvrtok, januára 04, 2018

Ahojte! V poslednej dobe si dávam naozaj záležať na tom, aby kozmetika, ktorú testujem a používam bola prírodná. Nie je to ľahké, čisto prírodná kozmetika každému nevyhovuje a mnohokrát ani nepostačí na to, v čom chémia pomôže. Tým nechem povedať, že produkty s chémiou nepoužívam, to by som klamala. Kým som ale našla to, čo mi vyhovuje, bol to beh na dlhú trať. Kozmetika Yves Rocher je presne jednou z tých, ktoré som hľadala a zatiaľ ma nesklamala ani jeden jediný krát. 

Yves Rocher Elixir Juenesse

Je klinicky dokázané, že vonkajšie prostredie má na našú pleť negatívny dopad. Znečistené prostredie, toxíny z ovzdušia ale aj nadmerné slnečné žiarenie prispieva k starnutiu pleti až z 80%!!! 
Zvyšných 20% je spôsobených genetikou a vekom. A to je teda dosť veľké číslo.
Našťastie, ak sa o svoju pleť denne staráme, vieme ju voči takémuto znečisteniu chrániť. Práve preto vznikol komplexný rad pleťovej strarostlivosti od Yves Rocher ELIXIR JEUNESSE, ktorý je nabitý koncentrovaným výťažkom z aphloie, ktorá pomáha vyživovať a chrániť pleť

Čo je APHLOIA?
Aphloia je strom pochádzajúci z Madagaskaru, ktorý sa vyznačuje skvelými regeneračnými vlastnosťami. V prípade ohrozenia života je svoju kôru schopný komplentne obnoviť. V jeho listoch sa vo vysokej koncentrácii vyskytuje molekula, ktorá ho dokáže ochrániť pred agresivnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia. 


6 VÝROBKOV radu Elixir Jeunesse:
Yves Rocher Elixir Juenesse

Nový rad obsahuje 6 výrobkov, o ktorých si nižšie môžete prečítať viac. Obaly pôsobia luxusným dojmom, no nesúďme knihu podľa obalu, ale podľa účinkov. V tomto prípade však luxusný vzhľad priamo súvisí s luxusnými učinakmi pre pleť.

Yves Rocher Denná omladzujúca starostlivosť (Denný krém) 
Yves Rocher Intenzívna nočná starostlivosť(Nočný krém)
Yves Rocher Denná omladzujúca starostlivosť  a Yves Rocher Intenzívna nočná starostlivosť

Denný krém je pre mňa nutnosťou, používam ho aj ako podklad pod make-up, aby bola pleť hydratovaná, vyživená a chránená. Má jemnú textúru, ľahko sa nanáša a nezanecháva mastný film. Čo sa vône týka, je príjemná. Pri pravidelnom používaní je pleť žiarivá, vypnutá a hydratovaná.

Nočný krém je hutnejší, pretože počas noci má pleť dosť času na to, aby mohla všetky látky pekne vstrebať. Ráno sa tak zabudíte so žiarivou pleťou, ktorá je pripravená do nového dňa a počas noci si vytvorila ochranný štít prosti toxínom.

Yves Rocher Denná omladzujúca starostlivosť

Oba krémy sú bez obsahu minerálnych solí, silikónov, parabénov.

Yves Rocher Intenzívna nočná straostlivosť


Yves Rocher Roll-on na očné okolie
Yves Rocher Roll-on na očné okolie

Našťastie som nikdy nemala veľký problém s tmavými kruhmi pod očami. Vždy tam síce boli, ale 
nie až tak viditeľné, a tak som ich neriešila. No čo som pri používaní zistila je, že okolie očí je pekne rozžiarené. A navyše nanášanie jemnými krúživými pohybmi je veľmi príjemné. 

Roll-on bez obsahu minerálnych solí, silikónov, parabénov.

Yves Rocher Roll-on na očné okolie


Yves Rocher Expresná okysličujúca maska 
Yves Rocher Expresná okysličujúca maska

Kto by nemal rád masky? Vyskúšala som ich už množstvo, a tak môžem povedať, že túto radím k mojím obľubeným. Samozrejme, aby bol účinok viditeľný, treba masku používať pravidelne, no už po prvom použití vidno, ako sa zmiernili znaky únavy a pleť je rozžiarená. Hlavné účinky masky sú okysličenie pleti, jej rozžiarenie a zmiernenie znakov unavenej pleti - a to zvláda na jednotku. Konzistencia je príjemná, vôbec mi na pleti nevadí.

Masku používam dvakrát týždenne v hrubšej vrstve a nechám pôsobiť 5 minút. Nakoniec masku odstránim navlhčeným tampónom.

Maska je bez obsahu minerálnych solí, silikónov, parabénov.

Yves Rocher Expresná okysličujúca maska


Yves Rocher Sérum s dvojakým účinkom
Yves Rocher Sérum s dvojakým účinkom

Ako najlepšie prebudiť pleť po zobudení? Týmto sérom s dvojitým účinkom. Má príjemný chladiaci efekt, ktorý vás ráno osvieži. Veľmi dobre sa nanáša, stačí jedna kvapka na celú pokožku tváre. S dávkovaním vám pomôže kvapkátko, ktoré je súčasťou balenia. Aby sa sérum pekne vstrebalo, nanášamho končekmi prstov a následne jemne vklepem do pleti. Ešte by som dodala, že sérum je najlepšie naniesť ešte pred krémom.

Pleť je rozžiarená a plná energie hneď z rána. Používam ho ráno aj večer.

Sérum je bez obsahu minerálnych solí, silikónov, parabénov.

Yves Rocher Sérum s dvojakým účinkom


Yves Rocher Detoxikačný micelárny gél
Yves Rocher Detoxikačný micelárny gél

Tento micelárny gél je určený na detoxikáciu pleti, jej vyčistenie a odstraňuje aj zvyšky make-upu a znečistenia. Má naozaj zvláštnu konzistenciu, ktorá je ale veľmi príjemná. Tak ako všetky produkty z tejto rady, vôňa je jemnučká a nevtieravá. Používam ho hlavne večer, po odmalovaní, kedy chcem pleť poriadne vyčistiť po celom dni. Nedráždi pokožku očí, takže s ním kľudne čistím aj očný make-up. 

Micelárny gél je bez obsahu minerálnych solí, silikónov, parabénov.

Yves Rocher Detoxikačný micelárny gél


Všetky produkty nájdete na e-shope YVES-ROCHER.SK v sekcii RAD: Elixir Juenesse, kde práve prebiehajú zľavy až do 50%.

Yves Rocher Elixir Juenesse

Čo mi je ale veľmi sympatické, značka Yves Rocher sa riadi 3 zásadami:
1. Získavať suroviny s rešpektom k ľuďom a prírode
2.Trvalo chrániť rastlinné zdroje
3.Podporovať lokálnu populáciu

Presne takto by mal vypadať prístup všetkých firiem v (nielen) kozmetickom priemysle. 

Yves Rocher Elixir Juenesse

Máte skúsenosť s novým radom Yves Rocher Elixir Juenesse? Ak áno, ste spokojné?
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. túto radu som už videla niekde na Instagrame, tak som si o nej rada prečítala :) zaujal ma roll-on a sérum :) tie vyzerajú super
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež ma ešte nikdy značka Yves Rocher nesklamala a veľmi rada ju používam, asi aj každý deň niečo. Túto radu som obdržala aj ja a prekvapivo mi veľmi sadla až na jeden produkt a to je to dvojité sérum. Po nanesení asi po 5 minútach mi mama povedala, že čo som taka červená a mám nejaké fľaky na tvári, hneď som vedela že to bude z toho. Tak som ho dala mame nech ho skúsi a tá bola nadmieru spokojná, až kým som ho omylom nezhodila a celý sa nerozbil :D takže, to bolo také zaujímavé :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem snad žádný krém na pleť od YR neměla a nebo o tom nevím :D Moc se mi líbí na první pohled ty obaly.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta maska vypadá úžasně, určitě ji vyzkouším:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento rad som ešte neskúšala. Najviac sa mi páči sérum. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Táto rada ma zaujala na prvý pohľad. Krásne balenia a najviac ma teda zaujal elixír. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx