Eucerin DermatoCLEAN & AQUAporin ACTIVE

By Simona Dubravova - utorok, januára 30, 2018

Ahojte moji milí! Ak ma sledujete na Instagrame, tak ste možno postrehli aj malú upútavku na tieto produkty od Eucerin. Táto značka je jednou z dermokozmetických značiek a ich produkty nádjete aj pod štítkom lekárska kozmetika v každej lekárni, alebo na e-shopoch. Ja ich mám konkrétne z Notino.sk. V dnešnom článku si povieme o Micelárnej vode 3v1, ktorá je určená pre všetky typy pleti a o Hydratačnom očnom kréme, vhodnom najmä pre citlivú pleť. Ak sa chcete dozvedieť ako hodnotím tieto produkty od Eucerin, určite čítajte ďalej a nezabudnite mi napísať váš názor.
Eucerin DermatoCLEAN & AQUAporin ACTIVE

V zime je naša pokožka náchylnejšia, a preto by sme jej mali venovať väčšiu starostlivosť. Aj pleť, ktorá nebola nikdy suchá, môže mať v tomto období sklon na šupinky a môže byť viac citlivá. Preto treba staviť na hydratáciu a na výber správnych produktov pri starostlivosti o pleť

Eucerin DermatoCLEAN & AQUAporin ACTIVE

Eucerin DermatoCLEAN

EUCERIN ČISTIACA MICELÁRNA VODA 3V1 DERMATOCLEAN

Neverím, že v dnešnej dobe je ešte niekto, kto si po celom dni neodlíči make-up (a pevne v to verím, pretože neodlíčení make-up vie napáchať veľa škody). Zvoliť si vhodný spôsob odličovania je tiež veľmi dôležitý. Priznám sa, že po celom dni sa mi nechce pri odličovaní stráviť veľa času, a preto hľadám vhodné alternatívy, ako tento čas skrátiť na minimum, no chcem, aby odlíčenie bolo čo najefektívnejšie. S týmto mi pomáha Eucerin Čistiaca micelárna voda 3v1 DermatoCLEAN. 

Je vhodná na všetky typy pleti, krásne a rýchlo odlíči make-up hlavne vďaka spojeniu čistiaceho pleťového mlieka, odličovača očí a čistiacej pleťovej vody. Nedráždi oči (je vohdná aj pri nosení kontatkných šošoviek) ani pleť. Je naozaj jemná, čo oceňujem hlavne vzhľadom na moju suchú a citlivú pleť. 

Ja mám zvyk vždy tvár po vyčistení ešte opláchnuť. Vadí mi len ten pocit, že mám na tvári nejaký povlak, aj keď tam nie je. Túto micelárku nie je potrebné oplachovať. Produkt je bez parfumácie, bez alkoholu a farbív.


Eucerin DermatoCLEAN

(Flakónik má veľmi praktický dávkovač, kde si viete nakorigovať potrebné množstvo na vatový tampón.)


Eucerin AQUAporin ACTIVE

EUCERIN HYDRATAČNÝ OČNÍ KRÉM AQUAPORIN ACTIVE

Vždy som si myslela, že oční krém je len pre pokožku v zrelom veku. A veru to tak nie je. Očné okolie je veľmi citlivé s veľmi tenkou pokožkou. Preto nie je vhodné používať krém, ktorý naň nie je určený.

Ak máte kruhy pod očami alebo trpíte opuchmi očí, môže za to dehydratácia očného okolia. Krém má veľmi ľahkú textúru, povedala by som jemne gélovú, ktorá sa dobre vstrebáva a hydratuje. Je vhodný najmä na citlivú pokožku, je bez prafumácie a bez alkoholu a báť sa ho nemsuia ani majiteľky kontaktných šošoviek. 

Osobne nemám problém s tmavými kruhami, ale opuch očí, hlavne po zobudení ma dosť často trápil. Pravidlením používaním tohto krému sa opuch naozaj zmiernil


Eucerin AQUAporin ACTIVE


Oba produkty hodnotím na výbornú, svoj účel spĺňajú a investícia do tejto kozmetiky sa vám vyplatí.

Máte skúsenosti s kozmetikou Eucerin, alebo s inou lekárskou kozmetikou? Preferujete skôr lekársku, prírodnú alebo drogérkovú kozmetiku? Určite mi dajte vedieť, teším sa na vaše komentáre!

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S. 

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Od Eucerinu pravidelně používám krémy na/po opalovaní a s těma jsem velmi spokojená :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie som ešte neskúšala, ale ďakujem za tip, v lete určite vyskúšam ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  2. Od Eucerinu jsem toho moc neměla, ale stejně jako slečna výše používám opalovací krémy na obličej s OF 50. Na tělo používám nižší faktor, ale na obličej se nešetřím :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Eucerin micelární vodu jsem měla dvakrát a teda za mě nejlepší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. beautiful blog! I really like how you write
    and what you give photos. wonderful!
    I have a question, you will agree to follow for follow?
    I like to be in touch with inspirational blogs.
    Greetings from Poland!
    ayuna-chan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na tú micelárku som pozerala taktiež. Vyzerá super ☃ ❄

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od této značky jsem měla tenkrát něco na ekzém, a tyhle produkty vypadají zajímavě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Eucerin je uplne nejlepsi pletova kosmetika, co jsem kdy pouzivala, takže supr tip :) Ja pouzivala roky tu zelenou Dermo Purifier řadu :)
    Sarushef blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx