Bioruža BIO balzam na pery

By Simona Dubravova - utorok, januára 09, 2018

Ahojte! V minulom článku som spomínala, ako veľmi ma baví prírodná kozmetika. Dnes sa zamieram na pery, ktoré v tomto chladnom počasí veľmi trpia. Rýchlou a prvou pomocou na suché a popraskané pery je predsa balzam. Ak by ste nazreli do mojej kabelky, zistili by ste, že sa tam nachádza nespočetné množstvo rúžov, krém na ruky a niekoľko balzamov na pery (okrem toho by ste ich zopár našli aj vo vrecku kabáta a bundy, haha). Neznesiem totiž pocit suchých pier
Bioruža Organické bio balzamy na pery

Niekto si možno povie - bio balzam na pery? Veď je to zbytočnosť. Verte, že nie je! Pery sú jednou z najcitlivejších oblastí na pokožke tela. Prostredníctvom pier sa uvoľnuje do krvného obehu až o 40% viac látok ako z iných častí. 


Všetky balzamy z dnešného článku nájdete na eshope BIORUŽA.SK za úplne skvelé ceny (od 2,79 eur). Určite si každý nájdte tú svoju "príchuť", pretože ich majú hneď niekoľko. Ja vám dnes ukážem príchute Horúci bozk, Kráľovský bozk, Vanilka s muškátom a Ružový olej.

Čo sa zloženia týka, balzamy sú 100% prírodné a obsahujú 96-99% organických látok. Okrem toho, produkty nie sú testované na zvieratách.
Bioruža Organické bio balzamy na pery

Tento skvostný názov ukrýva príchuť kakaa a kokosu. Kokosové maslo chráni proti slnečnému žiareniu (4SPF), bambucké maslo má regeneráčné vlastnosti a je bohaté na vitamíny A,E,F. Kakaové maslo, okrem iného, podporuje výživu pokožky pier. Tento balzam je môj najobľúbenejší vďaka jeho jemnej vôni kakaa. 

Obsahuje extrakt z chilli, ktorý vytvára objemné a červené pery. Zvyšuje tok krvi v pokožke pier. Pri nanesení na pery cítim jemné štípanie, ktoré ale vôbec neobťažuje. No nemám pocit, že sú pery objemnejšie.   

Bioruža Organické bio balzamy na pery

Organická vanilka bohato vyživuje a hydratuje pery. Obsahuje aj organický muškátový olej, ktorý pomáha urýchľovať hojenie a krásne ich vyživí. Bio makadámový olej je skvelým pomocníkom na ochranu proti slnečnému žiareniu. Nájdeme tu aj organický sladký mandľový olej a organický olej z pšeničných klíčkov. Po nanesení zacítite jemnú vanilku, a tým sa radí k môjmu druhému favoritovi. 

Balzam je bohatý na vitamíny a mastné kyseliny, eliminuje bolesť a vysušenie pier. Hlavnou zložkou je bio ružový olej Damascena, ktorá upokojuje celú pokožku a pleť. Bojuje proti voľným radikálom. Tiež obsahuje bio makadámový olej, organické bambucké maslo, sladký mandľový olej a organický olej z pšeničných klíčkov, ktoré majú úžasné liečebné vlastnosti. Vonia po ružiach, kto skúšal napríklad ružovú vodu, tak ich vôňa je totožná. 

Bioruža Organické bio balzamy na pery

Celkovo hodnotím produkty veľmi dobre, pery sú krásne hydratované a môžem povedať, že sú porovnateľné s ktorýmkoľvek drahým balzamom. U mňa vyhrala príchuť Kráľovský bozk a Vanilka s muškátom. Ktorý sa pozdáva vám? 

Bioruža Organické bio balzamy na pery

Tak čo, páčil sa Vám dnešný článok? Skúšali ste už bio balzamy, alebo vás nelákajú? 

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Musím sa priznať, že bio balzám som ešte neskúšala. Používam detský balzám od SebaMed z lekárne. Ale ten ružový balzam by som veľmi rada vyskúšala. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já miluji balzámky a tyto rozhodně vůbec nevypadají špatně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balzámy vidím úplně poprvé a zaujal mě ten vanilkový :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta vanilka zní zajímavě :) Chtěla bych vědět, jak pěkně to voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. U mňa je to tak isto v kabelke mam vždy toľko balzamov alebo aj v každm vrecku bundy tiež nejaky najdem a potom keď potrebujem tak ich hľadám:)) tieto su perfektne vyhľadavam viac prirodne produkty ako kedysi

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pro mě by bylo super, kdyby lidi hned v úvodu napsali - netestováno na zvířatech. Nejdřív jsem totiž hledala jen to a teprve pak si šla číst článek. :D Ale jo balzámky super, akorát jsem zrovna vyhrála od Crazy Rumors, ale jsou fakt podobný. :) A vzhledem k tomu, že ráda zkoušim, tak i tyhle bych zkusila. Jo a na té poslední fotce Ti to moc sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadají krásně, mám balzámy hrozně ráda :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekné fotky! So značkou nemám ešte žiadne skúsenosti, no produkty vyzerajú super :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. These lip balms look so good, thanks for your honest review, dear! :)

    http://crafty-zone.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Balzámky miluji , tyhle jsem ještě nezkoušela, ale vypadají skvěle :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx