Čo si obliecť na Vianoce

By Simona Dubravova - utorok, decembra 05, 2017

Vianoce sa blížia a čoskoro už všetci začneme premýšlať, čo si oblecť k štedrovečernému stolu. Pre niekoho každoročné trápenie sa s výberom outfitu, pre niekoho hračka. Do ktorej skupiny patríte vy? Ak do prvej, nezúfajte, možno vám pomôžem a malinko vás inšpirujem spolu so zaful.com 
Po náročnom dni, počas ktorého beháme od jedného hrnca k druhému, si zaslúžime byť večer krásne. A originálne. Pri výbere kúskov som myslela na to, že Štedrý večer je špeciálna príležitosť a stavila som na jednoduchosť no určite nie na nudnosť.

Have you already been thinking about Christmas outfit? If not, this post with zaful.com may help you. Well, I know that Christmas Eve is special occasion so the outfit have to be perfect! Check out my selection of picks I have created for you. Picks are simply but absolutely chic! Do you like it?

Vianočný outfit

Tzv. cami dress alebo saténové šaty sú jednoduché a šik zároveň. S jemným šperkom a decentným líčením budete vyzerať skvele - prekombinovanosť sa predsa nenosí. Práve tieto šaty patria k mojím favoritom na vianočný outfit.


Vianočný outfit

 Elegantné nohavice a táto nádherná kvetinová blúzka, ktorá je zaujímavá nie len vzorom, ale aj rukávmi, vytvoria veľmi zaujímavý celok. Ak sa vám zdá "až príliš", siahnite po jednoduchých čiernych šatách s obrovkými rukávmi, ktoré určite zaujmú. Tento strih širokých rukávov, viktoriánsého štýlu je aj túto sezónu veľmi obľúbený.


Čo si obliecť na Vianoce

Ani semišovými šatami neurobíte krok vedľa. Práve naopak, sú stále veľkým hitom sezóny! S doplnkami si ťažkú hlavu robiť nemusíte, pretože chocker sa o parádu postará. A pre vás, ktoré obľubujete jemný štýl, budú tieto čipkované šaty tie pravé. K nim by som opäť volila len jemné doplnky a jemné líčenie. 

Ktorý kúsok sa vám páči najviac? Určite mi napíšte, čo si plánujete obliecť vy, rada sa nechám inšpirovať možno práve od vás. Teším sa na vaše komentáre!
liveinfoxworld.blogspot.com
Nájdete ma tiež na:


  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Ten top je moc pěkný, ale co se týče toho saténu, ten bych ke stromku asi úplně nevolila. Když už, hitem několika sezón po sobě je semiš, který se celkově spíš hodí pro zimní období. Jinak hezký blog. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to možno skôr o vkuse, ja napríklad do sateénu určite pôjdem ! :-) A áno, ako spomínam aj v článku, semiš je naozaj veľmi obľubeným materiálom už niekoľko sezón. Každopádne ďakujem za názor :-)

      Odstrániť
  2. Já se outfitem většinou moc netrápím :D Ale tady bych si fakt vybrala :) Ty šedivé šatičky, nebo ty černé se širokými rukávy, to je prostě sen :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasné outfity, taktiež za mňa vyhráva satén :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vždycky jsem na Vánoce byla za princeznu, ale letos si beru vánoční svítící svetr, vánoční fusky a sukni, abych na to princeznovství úplně nezanevřela. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow, great post dear! I like the red cami dress and floral blouse! Also, you have such a lovely blog :)

    I'm your new follower, and would be very thankful if you could visit my blog and, maybe, be my new follower, too, still need a little support as a newbie style blogger ;)

    BLOG | IG | FB | BLOVIN'

    Kisses!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. The two slip dresses are both awesome! <3


    http://www.couture-case.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. The pink dress is my favorite...
    xoxo

    marisascloset.blogspot.com

    New look on the blog...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To jsou super tipy! Ty černé šaty s širokými rukávy vypadají prostě úžasně!:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc se mi líbí ty semišové šaty :) Já si obleču zas něco svátečního, ale zároveň pohodlného :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Veľmi sa mi páčia tie saténové šaty v oboch farbách ��

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Beautiful!!!❤❤❤, you may also need evening dresses for your party.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx