duster coat.

By Simona Dubravova - piatok, októbra 13, 2017

Dnes začnem netradične, a to otázkou na Vás. Aký je Váš názor na samostatnosť? Myslím skôr na tú prehnanú, ženskú samostatnosť, ktorá pramení skôr z toho, že sme moc hrdé na to, aby sme si priznali, že niekedy jednoducho potrebujeme tú chlapskú pomocnú ruku. Aby sme sa chápali, sama som za to, že žena má byť samostatná a hrdá, ale len do istej miery. Kde sa nachádza tá pomyselná hranica, kedy je to skôr o tom, že si chceme niečo dokázať, alebo že sa to od nás proste len očakáva? Samej sa mi osvedčilo, že niekedy je lepšie tú hrdosť odložiť bokom.

Baby pink duster coat

duster coat - dresslily.com  | jeans - tally weijl | pink heeled sandals - deichmann | pink bag - primark

Baby pink duster coat

Baby pink duster coat

OUTFIT  - Baby pink duster coat

Využila som ešte posledné teplejšie dni a kým to bolo možné, kombinovala som moje obľúbené kúsky. Jednoznačním favoritom tohto leta, čo sa farieb týka, je pre mňa baby pink. To ste si mohli všimnúť či už pri výbere kúskov, ktoré som si vyberala, ale aj podľa doplnkov, ktoré som väčšinou volila. A tento Baby pink duster coat si ma získal asi všetkým. 

Baby pink duster coat


Baby pink duster coat

Baby pink duster coat

Baby pink duster coat


Baby pink duster coat

Baby pink duster coat

Aké boli vaše obľúbené farby tohto leta, prípadne ktorý kúsok z vášho šatníka bol pre vás ten "naj"?
Majte krásny deň!
liveinfoxworld.blogspot.com

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. krásny outfit, ja som najčastejšie nosila bielu, ktorú s opálenou pokožkou milujem. Čo sa týka samostatnosti vs hrdosti, s tým problém nemám,viem si napr priznať že ja a technika nič moc :) skôr mám problém priznať si že nezvládam všetko čo "som si naložila" idem až do vyčerpania a potom občas padám na hubu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I like this set. I can not look at your shoes
    http://moda-na-obcasach.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzeráš super, kabátik je parádny :) veľmi sa mi inak páči aj miesto fotenia ;) máš pravdu, s hrdosťou treba narábať opatrne, lebo to veľmi ľahko prestrelíme...

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásně sladěný outfit a kabátek je boží. K té samostatnosti a hrdosti, já jsem celkem samostatná, ale nechám chlapa udělat práci, s kterou bych potřebovala pomoci, takže hrdost tam přílišná není a nakonec je i sranda. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja veľmi obdivujem samostatné ženy a som za to, aby sme sa tak správali, no predsa len viem, že nie vždy si vieme poradiť aj bez druhej polovičky :) Kabátik je krásny, ja mám podobný obľúbený, ale v kaki farbe a oveľa kratší - a milujem ho nosiť počas jesene a jari, keď sú teplejšie dni.
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Opravdu moc hezký outfit! Mně se strašně líbí ta kabelka. :) A já si myslím, že je důležité, abychom byly samostatné, ale samozřejmě tam nějaké hranice být musí. Já osobně se o sebe prostě chci dokázat postarat - vydělávat si na sebe, neotravovat s maličkostmi ostatní apod. Ale pomoc také vždy přivítám. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Very fabulous outfit! Love your light colors!

    Paulo Paradox | www.pauloparadox.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. super outfit! a ty boty sou úžasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Samostatnost je hrozně velké téma.. Do určitého věku jsme byla vždycky hrdinka, která zvládne všechno sama a nepotřebuje přece žádnou chlapskou pomoc.
    Teď? Čím jsem starší, tím víc mi přijde, že je potřeba ocenit tu pomoc. A hlavně chlapům se rozzáří vždycky oči, když můžou udělat něco, co vy "nezvládnete". :)

    A k tomu kabátu.. Super! Fakt klobouk dolů. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx