Venezia&pink playsuit.

By Simona Dubravova - utorok, augusta 15, 2017

Netreba čakať, že šťastie príde za vami samé, šťastie si treba vytvárať. Sú to ľudia, ktorí sú okolo vás, maličkosti ktoré Vás dennodenne obklopujú. Spontánnosť, ktorá robí dni jedinčené. Nejde len o to, kde tie dni prežijete, ale S KÝM ich prežijete. Najlepšie veci sú spontánne. Vravela som to už v minulosti, a vravím to opäť. 


Jednou takotou veľkou spontánnosťou bol výlet do Benátok.
A aké to bolo vlastne v Benátkach? Na môj vkus až príliš veľa ľudí, ale zážitkom pre mňa bola plavba gondolou. Gondoly sú práve to, čím je toto mesto známe a pri návšteve mesta odporúčam práve prehliadku kanálov na gondole, vyhnete sa tak tlačenici a ruchu turistov a užijete si tak nádhernú atmosféru, ktorou Benátky dýchajú. Stretla som sa s názorom, že Benátky sú špinavé a zapáchajú. Zrejme sme sa týmto miestam nejakým zázrakom vyhli, pretože s ničím podobným som sa nestretla. Je pravda, že na trhu s rybami, zeleninou a ovocím to moc nevoňalo, ale to mi príde logické. 







Navštívili ste Benátky, prípadne chystáte sa? 
Majte krásny a úspešný deň!

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Tuhle růžovou úplně miluju! Kočka!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nenavštívila a zatím se nechystám. Moc ti to sluší, krásná barva!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to je nádherný a dokonalý overálik v úžasnej (mojej obľúbenej) farbe!!! :).
    nesmierne ti to v ňom a na tých krásnych fotkách pristane! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Benátky jsou krásné ♥ já jsem tam byla zrovna když pršelo, takže jsem byla zklamaná a chtěla bych se tam podívat znovu :) Fotky máš krásné ♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Benátky jsou destinace, která je na mém wishlistu! :) Jsou nádherné! A moc se mi líbí overal, krásná barva a hlavně super střih na léto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné fotky :) Benátky chci navštívit již dlouho, ale ještě jsem se k tomu nedostala.. Souhlasím, že rozhodně záleží na tom, s kým chvilky trávíme, protože ač je některý okamžik jakkoliv magický, pokud nejsme s někým, na kom nám záleží, tak to není ono. :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  7. V Beatkach som bola 2 krát, tiež tam bolo na môj vkus ľudí až, až, ale mesto mi prišlo veľmi príjemné. Inak ti to veľmi pristane, ten overal je super :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nááádherný outfit a fotky! V Benátkach som bola dvakrát, ale určite by som chcela ešte niekedy ísť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx