blendea supergreens.

By Simona Dubravova - utorok, augusta 22, 2017

Hovorí sa, že zelená je dobrá. A pri potravinách to platí zrejme dvojnásobne. O zdravé potraviny a celkovo zloženie stravy som sa začala zaujímať možno dva roky dozadu, no nikdy predtým som nemala blízko k doplnkom stravy, vitamínom a podobne. Čím viac som sa zbližovala so zdravou stravou, tým viac ma to bavilo a tým viac som začala vyhľadávať naozaj kvalitné produkty. 
blendea supergreen.

ČO JE TO BLENDEA ?
Blendea SUPERGREENS - je to zmes (kombinácia) BIO potravín, ktoré detoxikujú organizumus, zlepšujú trávenie , posilňujú imuntiu a obmedzujú pocit únavy. Znie to naozaj veľmi dobre, ale je to vôbec možné? 

ČO BLENDEA OBSAHUJE?
V zložení nájdeme hneď 4 superpotraviny a to zelený jačmeň, spirulinu, mladú pšenicu a chlorellu. Tieto potraviny majú pôvod z Nového Zélandu a Taiwanu. Nedá mi nespomenúť, že Blendea je BIO, je vhodná pre vegánov, bez obsahu cukru, lepku a laktózy, a tak je vhodná aj pre ľudí, ktorý sú na tieto látky alergickí. Obsahuje aj mätu, ktorá obzláštni celkovo chuť aj vôňu. 

Čím sú tieto potraviny také super?
Mladá pšenica: obsahuje až 17 aminokyselín, množstvo proteínov. Zlepšuje trávenie a nakopne organizmus.

Spirulina: obsahuje rastlinné proteíny, spomaluje stárnutie pleti a zmierňuje prejavy niektorých chorôb.

Chlorella: prírodné antibiotikum a veľmi účinná látka pri detoxikácii. Podporuje obranyschopnosť a odburáva cholesterol.

Zelený jačmeň: chráni tkanivá pred karinogénmi, zlepšuje spánok, čistí pleť a pomha pri znižovaní nadváhy. 

Viac o zoložení si môžte prečítať na oficiálnych stránkach - tu.

AKO SA BLENDEA POUŽÍVA?
Ak s Blendea len začínate, užíva sa jedna lyžička na 200 ml vody (prípadne džús, smoothie) nalačno. Neskôr môžte dávku zvýšiť na dve lyžičky.
Je to ale dosť individuálne, ja som si jednu lyžicu miešala s vodou v shakeri, no poviem Vám, nech je to akokoľvek zdravé, nechutilo mi to a nemohla som k tomu ani pričuchnúť, nie to ešte vypiť.  Začala som ju teda pridávať do ovocného smoothie, v ktorom jej špecifickú chuť a vôňu vôbec necítiť. Tak mi to vyhovuje najviac.


blendea supergreen.

blendea supergreen.

Myslím si, že po 2 mesiacoch užívania Blendea SUPERGREENS Vám môžem s čistým svedomím referovať svoje postrehy.

Už hneď z rána mám celkovo viac energie, a ani počas dňa sa necítim unavená. Deň som si bez minimálne 4 káv nevedela predstaviť, teraz si bohato vystačím s dvoma a nepociťujem deficit energie. Na pleti a na spánku som žiadne zmeny nepocítila, no nespavosťou netrpím (ťuk ťuk na drevo) a problémy s pleťou tiež už chvalabohu dlhšiu dobu nemám (opať ťuk ťuk na drevo).

Tento produkt hodnotím piatimi hviezdičkami z piatich.
HONOTENIE: 5 bodov z 5

blendea supergreen.

KDE BLENDEU ZOŽENIEM?
Stačí jednoducho kliknúť na oficiálnu stránku www.blendea.cz a v sekcii OBJEDNÁVKY vybrať počet balení. K objednávke ako darček dostanete aj takýto shaker, naberačku a všetky potrebné informácie ohľadom produktu.

blendea supergreen.

Poznáte, máte skúsenosť konkrétne s týmto produktom? Ak áno, akú? Kľudne napíšte aj skúsenosť s podobným produktom, budem veľmi rada a možno sa aj inšpirujem.

*Recenzia bola vytvorená na základe spolupráce so značkou Blendea, avšak táto skutočnosť nijako neovplyvňuje môj názor a ani túto recenziu.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Spirulinu také používám, akorát jí mám ve formě tabletek :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Spirulinu som mala v takomto prášku, no odkedy som ju minula, nejako na ňu zabúdam. Dávam si ju na zoznam a najbližšie určite znova kúpim! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je skvelé, hneď by som vyskúšala :) hlavne je super, že si zredukovala kávu! ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vypadá to super, vůbec jsem o tom neslyšela :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Uzívala som samotnú chlorellu a naozaj som bola spokojná. Su to dobre veci je sranda že sa to dostalo až ku nám čo je dobré. A tieto 4 superpotraviny ked sa spoja do kopy tak to je uź čo povedať.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O tomto produktu slyším poprvé, ale abych pravdu řekla, vůbec nevypadá špatně :-) Na fotce ti to jako vždy - moc sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx