Y. Rocher loves planet

By Simona Dubravova - sobota, júla 22, 2017

Ako sa dá nemilovať kozmetika, ktorá nás teší už svojím obalom? No ak je ten obal ešte aj ekologický, to je teda niečo. V dnešnej dobe by sme sa mali v prvom rade zamýšlať nad tým, ako chrániť našu planétu. Za každý takýto krok, dávam palec hore a vždy ma poteší, keď sa nejaká značka  pridá k takémuto konceptu ochrany prírody. 
Yves Rocher chráni prírodu
Yves Rocher prišla s novinkou koncentrovaných sprchových gélov, ktoré sú neuveriteľne voňavé, ale čo je hlavné - ekologické! 100 ml balenie Vám vystačí rovnako tak, ako 400 ml. Neverila som, že mi na umytie postačí malinké množstvo gélu, ale tým, že je koncentrovaný si vystačíte s jednou dávkou veľkosti orieška na celé telo. Naviac dávkovanie vám uľahčí aj praktický uzáver s membránou. Gél pokožku pekne prevonia a cítiť ju ešte niekoľko hodín po sprchovaní.

Yves Rocher sa myšlienku ochrany našej planéty rozhodla podporiť radou výrobkov I love my Planet. Pri výrobe flakónikov je použitých o neuveriteľných 50% plastov menej. Tým všetkým ukazuje, že to ide aj inak. Naviac za každý zakúpený gél z tejto rady sa vysadí jeden strom. Do dnešného dňa sa ich takto po celom sete vysadilo už viac ako 70 miliónov! 

Myslím, že je z čoho si vyberať. Mojím favoritom je Bourbon Vanilka, no k dispozícii je aj kombinácia Oliva a Petit Grain či Mango a Koriander. To, že gély sú čisto rastlinného pôvodu snáď sapomínať ani nemusím. Správať sa ekologicky môžme aj v sprche. Začať sa predsa niekde musí.

Páči sa Vám tento nápad? Všetko začína malými krokmi a ja teda dúfam, že čoskoro bude takýchto konceptov viac. Je pre Vás dôležité, aby sa chránila naša planéta? Čo robíte pre jej ochranu vy?


Yves Rocher chráni prírodu

Yves Rocher chráni prírodu

Yves Rocher chráni prírodu


Yves Rocher chráni prírodu

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Já mám jejich sprcháče hodně ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. YR je moje oblíbená značka a to Mango a Vanilku jsem už měla možnost vyzkoušet, ta vanilka na mě byla možná až moc aromatická, nebo mi to tak aspoň přišlo, ale myšlenka s ochranou přírody je opravdu skvělá! :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně se tento projekt moc líbí, sama jsem si tento sprcháč pořídila a jsem s ním spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já sprcháče YR moc nekupuju, mamka je má ale hodně ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. YR zbožňujem, a musím povedať že na geloc mám rada že majú skvelú "penivosť" :D :)) krásne fotky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nie len prírodu, ale aj pokožku. priateľ má veľmi citlivú pleť a je alergický na umelé vlákna a tento telový šampón mu pomáha mierniť škvrny na tele, ktoré sa mu vytvárajú :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento nápad sa mi veľmi páči a rozhodne mi príde zaujímavý. Jeden z koncentrovaných sprchových gélov určite rada vyskúšam :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Výrobky od YR mám veľmi rada! A veľmi sa mi páči aj to, za čo ako značka bojujú :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mám je doma, podle mě je to úžasné! YR miluju ♥
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. YR mám moc ráda v každým směru. Navíc ty balení mají taky krásné :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  11. O týchto produktoch som už počula a čítala som o nich už na viacerých blogoch a musím povedať, že ma láka kúpiť si ich a vyskúšať :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx