Philips Lumea Prestige

By Simona Dubravova - piatok, júna 23, 2017

S príchodom leta oblečenia ubúda a odhaľujeme aj naše nôžky. Každá z nás vie, aké otravné sú chĺpky, ktoré treba neuatále odstraňovať. Je veľa spôsobov, no tie sú buď bolestivé alebo zaberajú príliš veľa času, efekt je krátkodobý a tento proces treba robiť každé dva-tri dni... Čo by ste povedali na to, keby ste mali hladké nôžky (a iné časti tela) až na 8 týždňov a úplne bez bolesti? Že nemožné? Tak to ste ešte asi nepočuli o novinke od Philips Lumea Prestige.

Philips Lumea Prestige

Philips Lumea Prestige 

Nová Philips Lumea Prestige využíva technológiu IPL - vysiela jemné svetelné pulzy na korienky chĺpkov (osvieti ich) a donúti ich prirodzene vypadnúť - pulzy vytvárajú teplo a privedú tak chĺpok do kľudovej fázy, čo je vlastne tretia a posledná fáza rastu chĺpkov. Celé toto ošetrenie je bezbolestné a viete si ho urobiť aj v pohodlí domova bez toho, aby ste museli vyhadzovať peniažky za takéto ošetrenie v dermatologických centrách.

Laserový epilátor je úplné bezpečný, každý zo štyroch nadstavcov, ktoré obsahuje, má vstavaný filter,  ktorý zaisťuje bezpečné použitie aj na tú najjemnejšiu pokožku. Nadstavce sú teda štyri a sú tvarované tak, aby sa prispôsobili každej krivke tela - na oblasť bikín, tvár, podpazušie a na zvyšok tela.

Philips Lumea Prestige

Philips Lumea Prestige


Ako to funguje?

Pred samotným ošetrením je potrebné odstrániť chĺpky klasickým spôsobom, tak ako ste zvyknuté a ako to vyhovuje vám (žiletka, epilátor), no ak používate vosk, mali by ste počkať do druhého dňa, kedže po voskovaní je pokožka podráždená, a teda Lumeu použiť až na druhý deň. Celý proces je veľmi jednoduchý. Nová Lumea Prestige má zabudovaný senzor SmartSkin, ktorá vám sama indetifikuje požadovaní stupeň - podľa odtieňa vašej pokožky. Prístroj prikládame kolmo na pokožku ( v 90 stupňovom uhle). Počkáme, kým sa rozsvieti kontrolka "ready" a podržíme tlačítko. Prístroj takto posúvame po pokožke kúsok po kúsočku všade tam, kde sa chceme chĺpkov zbaviť. Pozor však na to, aby sme záblesky na rovaké miesto použili len raz. Prístroj sa dá pohodlne používať aj s káblom aj bez kábla.

Philips Lumea Prestige

Philips Lumea Prestige

Pre aký typ pokožky je Lumea Prestige vhodná?

Prístroj je vhodný pre pokožku od veľmi svetlej až po tmavo hnedú pokožku a funguje na chĺpky od prirodzenej blond až po tmavú. Pre ryšavé, biele a svetlé blond chĺpky bohužial prístroj vhodný nie je, kedže využíva IPL. Dôvodom je nutnosť kontrastu medzi pigmentom pokožky a chĺpku. Ako som spomínala vyššie, najnovší model má zabudovaný senzor SmartSkin, ktorý vám z 5 stupňov pomôže vybrať ten správny pre váš odtieň. Len tak pre zaujímavosť, ja mám stupeň 4.

Philips Lumea Prestige

Philips Lumea Prestige

Ako hodnotím Lumea Prestige ja?

Pri predstave, že môžem zahodiť žiletky a chĺpkov sa nadobro zbavím som neváhala ani chvíľku a s radosťou som sa pustila do testovania. Kto čaká, že už po mesiaci budete kompletne bez chĺpkov, tak Vás sklamem. Je pravda, že pri pravidelnom používaní sa na niektorých miestach rast už zastavil, no ešte stále nie kompletne všade (toto môže byť individuálne, u mňa to ale funguje takto). Na pravidelnosť si naozaj dajte záležať. Pomôcť vám v tom môže aj aplikácia, ktorú si môžete ľahko stiahnuť do vášho smartfónu, nastavíte si upozornenia a aplikácia vám pripomenie, že je čas na Lumea Prestige. Najskôr treba prístroj používať PRAVIDELNE každé dva týždne, no a neskôr už podľa potreby.

Za mňa teda určite áno, pri prvej aplikácii mi to trvalo síce nejaký ten čas, ale ako náhle si zvyknete, celý proces je rýchly. Môžem povedať, že chĺpky už naozaj prestali rásť. Samozrejme tam, kde sú chĺpky hrubšie, trvá dlhšie, kým sa rast zastaví, ale napríklad nohy mám už úplne hladké.

Čo sa týka ceny, je to dosť nákladá investícia (pohybuje sa od 549eur + 90 dní záruka vrátenia peňazí), no keď sa o prístroj staráte, vydrží vám naozaj dlho a v konečnom dôsledku sa takáto investícia do seba samej určite vyplatí. Už sa viac nemusíte holiť, míňať peniaze za vrôzne zákroky na odstraňovanie chĺpkov, pretože Lumea to všetko zvládne u vás doma.

Philips Lumea Prestige

Balenie obsahuje:
Samotný prístroj Philips Lumea Prestige BRI956
4 unikátne tvarované nástavce
Návod na požitie
Handrička na čistenie nástavcov
Cestovné ochrané púzdro
Nabíjačku

Philips Lumea Prestige

Philips Lumea Prestige

Ak vás Lumea Prestige zaujala, určite si prejdite aj ich ofciálne stránky - PHILIPS.SK

Čo hovoríte, dali by ste sa na niečo takéto nahovoriť, prípadne máte niekto osobnú skúsenosť? V prípade akýchkoľvek otázok, sa neváhajte pýtať, rada Vám ich všetky zodpoviem. Prajem krásny a úspešný deň, krásky.

*Článok vznikol na základe spolupráce so značkou Philips (za čo veľmi ďakujem), avšak recenzia tým nie je nijako ovplyvnená a je to čisto môj názor. 

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. skvelé fotky! ako z reklamy na Lumeu :) s takýmto produktom ešte nemám skúsenosť, tak možno sa po ňom popozerám :) hlavne teraz na leto
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Souhlasím, fotky máš úplně super :) Já jsem k Vánocům dostala epilátor od Brauna, tento mě sice láká, ale pro studentku je to dost nákladná věc :) Tak třeba časem :) Mimochodem, opravdu skvělá recenze ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné fotky! Ráda bych tohle taky vyzkoušela, ale zatím nemám zbytečné peníze které bych investovala :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Určitě musím pochválit fotky. Opravdu povedené :)
    Tohle je určitě lákavá věc, ale pro mě je to nereálné. Příliš drahé. Upřímně řečeno doufám, že za pár let tohle bude samozřejmost jako epilátory a cena klesne na příjemnější částku. Hlavě na částku, kterou si bude moci dovolit více žen :)
    Ale moc děkuju za recenzi! Skvěle napsaná a působí na mě opravdu upřímně :)

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No teda celkom dobry vyrobok počujem o takom prvý krát a je to sranda ked rozlišuje aj odtiene pokožky aby fungoval. Ja by som ho určite tiež vedela využiť paradny proste:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super vec, dokonca som pred pár týždňami rozmýšľala aj nad kúpou, ale tá cena je veľmi vysoká. Ostanem asi aj naďalej používať svoj epilátor.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už ho chci poměrně dlouhou vyzkoušet, ale bojím se že mi v létě, kdy mám pokožku docela citlivou, ještě víc podráždí.....Ještě si možná počkám na pár dalších recenzí a uvidím :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx