bioruza.sk

By Simona Dubravova - nedeľa, mája 14, 2017

Ktorá z Vás by sa ráno chcela zobudiť na vôňu čerstvých rúží? Ja teda áno. Milujem kvety, tie dokážu potešiť naozaj vždy a za každých okolností. Okrem toho sa dajú využiť aj v kozmetike a ich výťažky majú pre pleť blahodárny účinok. Ruže využívali už v prvom storočí hlavne pre ich antibakteriálne účinky na pleť - hydratujú a regenrujú. Originálna pleťová voda z ruže sa vyrába z lupeňov a neprídávaju sa do nej žiadne iné látky. Preto je vhodná aj pre milovníkov prírodnej a BIO kozmetiky

Nedávno sa mi do rúk dostala jedna takáto pleťová voda. Hovorím konkrétne o Prírodnej pleťovej vode z bulharskej ruže. Je to hotový zázrak, no okrem toho by som Vám rada napísala aj moju skúsenosť so Sézamovým olejom a Šumachovou pleťovou vodou ktorá je určená na akné. Ktorý z produktov bol aboslúty pepadák a ktorý, naopak, prekvapil? 
bioruza.sk



PRÍRODNÁ RUŽOVÁ VODA
Je získavaná destiláciou z lupeňov bulharskej ruže ROSE DAMSCENA. Neobsahuje žiadne chemické konzervanty - namiesto nich obsahuje vysoký podiel éterického ružového oleja, ktorý je prírodným konzervantom. Má výborné antialergické účinky a tiež sa môže pochváliť protizápalovými a utišujúcimi účinkami.  Plež krásne tonizuje, upokojuje a hydratuje. Je vhoná na citlivú, podráždenú a suchú pleť. Voda neobsahuje parabény.

PRÍRODNÁ RUŽOVÁ VODA

PRÍRODNÁ RUŽOVÁ VODA

Veľmi rýchlo som si ružovú vodu obľúbila, jediné čo mi vadilo, bola vôňa, ktorá vlastne ani vôňa nie je.  Je to taký divný zápach, akoby skysnutej ruže, ale kedže voda neobsahuje žiadne chemické látky, bude to práve tým. S týmto som sa stretla už viackrát. Dá sa na to zvyknúť, a a keď mi to dosť dlho vadilo, účinky boli také viditeľné, že som túto "chybičku krásy" prehliadla. Dávam 5 bodov z 5.
HONOTENIE: 5 bodov z 5

Flakónik obsahuje 330ml a cena je 3,72. Kúpiť môžte na e-shope bioruza.sk, priamo tu.
PRÍRODNÁ RUŽOVÁ VODA


SÉZAMOVÝ OLEJ 100%
Za studena lisovaný olej, ktorý je považovaný aj za elixír krásy. Má tisícročnú tradíciu a pre pleť je veľmi prospešný. Preniká hlboko do kožných buniek. Je vhodný pre suchú, zmiešaná ale aj stárnucu pleť. Spomaľuje starnutie kožných buniek a je dokonca vhodný aj na vyživenie vlasov - môžme ho pridať aj do masiek. Zaujímavosťou je, že práve sézamový olej je jedným z najdôležitejších olej východnej medicíny. 

Obsahuje: vitamín E, lecitín, metionin, vápnik, horčík, fosfor, prírodné antioxidanty sezamol a sezamolin.

SÉZAMOVÝ OLEJ 100%

Ľudská pokožka je zložená z niekoľkých vrstiev a ako celok prepúšťa tuky, nie vodu. Na pokožku je preto treba naniesť toľko oleja, koľko je pokožka schopná absorbovať. Ja zvyšky oleja jednoducho odstránim papierovým obrúskom. Po nanesení mám pleť krásne vyživenú a premastenú, no nepoužívam ho veľmi často, skôr tak sporadicky, kedže mi trošku vadí, že je olej mastný ( čo iné sa dá ale od oleja očakávať, všakže). Vôňa mi nevadí, nie je nejak výrazná, skôr taká jemná - sézamová. Od značky Ikarov mám aj mandľový olej, ktorý tiež využívam, takže som šla skôr na istotu. Nemôžem hodnotiť inak ako 5 bodov z 5.
HONOTENIE: 5 bodov z 5

Fľaštička obsauje 55ml a cena je 4,40. Sézamový olej Ikarov nájdete priamo tu, na e-shope bioruza.sk
SÉZAMOVÝ OLEJ 100%



PLEŤOVÁ VODA ANTI AKNÉ SUMACH MILVA
Vodička s obsahom sumachu proti akné je určená na každodené použitie. Je určená na citlivú, mastnú pleť so sklonom k akné a bakteriánym infekciám. Čistí a osviežuje pokožku tváre, sťahuje póry a zabraňuje vzniku vyrážok a čiernych bodiek.

PLEŤOVÁ VODA ANTI AKNÉ SUMACH MILVA

Táto vodička bola posledným produktom, ktorý som si vybrala a bola pre mňa veľkým sklamaním. Okrem toho, že mi doslova stiahla celú pokožku tváre až tak, že sa mi nedalo ani len usmiať, vysušila mi aj celú tvár. Dala som jej šancu viac krát, nanášala som ju len na problematické miesta, no vždy sa opakovalo to isté. Trošku ma mrzí, že mi tento produkt nesadol, pretože som mala naozaj veľké očakávania. Nemôžem inak, ako dať iba 1 bod.
1 bod z 5 bodov

Fľaštička obsahuje 100ml a zohnáte ju za cenu 4,40€ na bioruza.sk priamo tu.
PLEŤOVÁ VODA ANTI AKNÉ SUMACH MILVA


Čo sa týka e-shopu, tak môžem len odporučiť. Nájdete tu množstvo produktov kvalitnej prírodnej kozmetiky. Čo veľmi oceňujem, sú dobre nastavené ceny, ktoré nie sú prehnané a za málo peňazí máme veľa muziky. K objednávke som dostala aj darček - set prírodných voňavých mydiel a katalóg, v ktorom je prehľadne usporiadaný celý sortiment. 
Za produkty ďakujem e-shopu bioruza.sk

 bioruza.sk

 bioruza.sk

A aby som nezabudla, dnes je Deň matiek, tak potešte svoju maminku aspoň bozkom na líce a poďakovaním za všetku jej lásku a ochotu. 

A teraz otázka smerujúca na Vás - máte skúsenosti s e-shopom, prípadne s produktami? Skúšali ste ružovú vodu? 

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Všetky produkty vyzerajú super :) Ružovú vodu zbožňujem!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi sa mi páčia tieto produkty a fakt za priateľné sumy ;) super

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Eshop nepoznám a produkty vyzerajú celkom dobre. :) Skvelá recenzia.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miluju přírodní kosmetiku a snažím se jinou moc nepoužívat :-) Tuto značku neznám a ani růžovou vodu jsem zatím nezkoušela... no možná přišel čas jí vyzkoušet :-)

    Kalamita life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. značky nepoznám , ale som prekvapená tvojou skúsenosťou a hodnotením, nakolko výrobky sú celkom lacné, a tak super, to je paráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku teda neznám, ale vypadá to hodně dobře a o ceně ani nemluvim, super :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx