mr. bean coffee bean scrub.

By Simona Dubravova - štvrtok, apríla 06, 2017

Prajem krásny deň. Milovať samú seba, znamená akceptovať sa taká, aká si. S nedokonalosťami, ktoré ťa robia jedinečou. A jedinečnosť je lepšia ako dokonalosť. V dnešnej dobe sa ženy naháňajú za tým, aby boli dokonalé - ale pre koho? Neodcudzujem ich za to, je to každého osobná vec, ale s každým záasahom do samého seba sa vytráca tá jedinečnosť, ktorá z teba robí TEBA. Takže krásky, majte sa radi také aké ste, pretože ste krásne presne také aké ste. A práve na takúto myšlienku nadväzuje koncept produktov značky MR. BEAN
mr bean coffee bean scrub



Trend kávových scrubov sa rozmohol priam raketovou rýchlosťou a na trhu nájdete už veľa značiek. Mr.Bean bol môj prvý, a preto som mu verná dodnes. Ako tvrdia aj na svojej stránke, peeling s ním je naozaj dokonalý zážitok


ČO JE MR.BEAN COFFEE SCRUB?

Je to kávový peeling, alebo scrub (pôvodom z Austrálie) z pražených kávových zŕn Robusta, ktorý obsahuje výhradne prírodné ingrediencie potrebné pre zdravú a krásnu pokožku. Napraví nedokonalosti pleti a zároveň ju krásne vyživí, o čo sa postará za studena lisovaný organický kokosový olej, himalájska ružová kamená soľ, demerara cukor, bio kakao a vitamín E. 


  • Kofeín stimuluje krvný obeh a pomáha znížiť výskyt celulitídy, ekzémy, strie, starecké škvrny, kŕčové žily a lupienky 
  • Demerara cukor a Himalájska ružová kamená soľ očistí pokožku a odstráni jej odumreté časti, akné, čierne bodky a iné kožné prejavy 
  • Kokosový olej hydratuje pokožku a zanecháva príjemnú vôňu 
  • Kakao a vitamín E majú vysoký obsah antioxidantov, ktoré vyživujú a chránia pokožku. Podporujú obnovu tkaniva a regeneráciu buniek.


mr bean coffee bean scrub

Voči peelingom všeobecne som bola vždy veľmi skeptická, no odkedy sa mi do rúk (alebo na pleť?) dostal tento, už nechcem iný. Môžem potvrdiť, že používaním sa moja pleť zlepšila. Je lesklejšia, vyživená a taká jemná, že mám nutkanie sa stále dotýkať tváre (viem, viem, to sa nemá!). 

Najlepšie je peeling aplikovať večer, no prečo si neurobiť deň krajším hneď z rána, všakže. Nie je nič lepšie ako naštartovať svoj deň kávou a prečo to neurobiť už hneď v sprche? 

Tochto chlapíka si zamilujete, to vám garantujem. Ak ak predsa len medzi vami nepreskočí iskra (o čom pochybujem), máte 100% garanciu vrátenia peňazí. Scrub zoženiete za 18,99€. 

V ponuke si každý nájde toho svojho - vanilkového, manadrínkového, kokosového, pepermintového alebo dokonca píchuť (vôňu)  Coco Berry či Manuka Honey.
mr bean coffee bean scrub


mr bean coffee bean scrub

Hodnotenie:
Nemôžem inak, ako dať plných 5 bodov. Vždy sa teším, kedy si konečne spravím chvíľku pre seba - len ja a Mr.Bean. 

mr bean coffee bean scrub


mr bean coffee bean scrub

mr bean coffee bean scrubmr bean coffee bean scrub
mr bean coffee bean scrubmr bean coffee bean scrub


Skúšali ste MR.BEANa, alebo nejaký z kávových scrubov? Ako ste boli spokojné? Ktorá je Vaša najobľúbenejšia príchuť (vôňa)? Teším sa na vaše komentáre, krásky! Majte krásny deň.

Tento článok nie je sponzorovaný!!!


Ak by ste ma chcei podporiť v súťaži BLOGER ROKA, budem veľmi vďačná za každý jeden hlas. <3

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Jé, moc ti děkuji za tento článek :-) O tomto kávovém "zázraku" jsem šlyšela mnohé a musím říct, že mě tento produkt opravdu láká! Skvělá recenze! Ps. na fotkách jsi nádherná, moc ti to sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj Lení, to ja ďakujem! <3 Určite sa oplatí vyskúšať, zabudla som napísať, že jedno takéto balenie vydrží naozaj dlho, mám pocit, že z neho ani neubúda. :)

      Odstrániť
  2. waaau,tak to sú krásne fotky :) ako keby som si čítala blog nejakej zahraničnej blogerky :) skvelá práca..a čo sa týka scrubu, už by som konečne chcela aj ja nejaký vyskúšať, lebo o nich len čítam stále pozitíva :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, Veronika! <3 Určite vyskúšaj, neoľutuješ. :)

      Odstrániť
  3. Já teď používám scrub od Balea s mořskou solí a je moc fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. MR. BEAN je asi jediný peeling v sáčku ktorý mi príde kvalitný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super, že si urobila príspevkoch o tomto type másk nakoľko o ňom dosť v poslednej dobe počujem, no sama som ju ešte neskúšala, tak možno by som sa jej aj pozrela viac na zúbok :) Aj podla tvojich slov vyzera byt super. Velmi sa mi paci aj koncept ako si sa pohrala s tvorbou fotiek - stylingom - fakt super :)))

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som neskusala, ale dost o nom pocut poslednu dobu vsade, mozno niekedy vyskusam. Inak vyzeras pefektne na fotkach :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super článek, rozhodně vyzkouším! :)

    -A- from thatismylifeandblog.blospot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som zatiaľ skúšala iba jednu značku kávového peelingu - MARK SCRUB. Ten sa mi páči a aj vyhovuje, takže zatiaľ zostávam pri ňom.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK
    GIVEAWAY WITH MARK/VYHRAJ SVOJHO MARKA

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx