Victoria's secret body wash & fragrance mist.

By Simona Dubravova - piatok, marca 10, 2017

Ahojte, prajem krásny piatok. Čo vám ako prvé napadne pri Victoria's Secret? Krásny anjelikovia s telami bohýň, spodné prádlo, plavky alebo kozmetika? Nech už je to čokoľvek, táto značka je na trhu jednou z najznámejších a neviem o nikom, kto by túto značku nepoznal. Vyskúšanie produktov od VS je na mojom wishliste roky rokúce a konečne sa mi naskytla príležitosť na vlastnej koži otestovať, či je ten boom okolo VS len kvôli prestížnej značke alebo sú produkty naozaj kvalitné

EN: Hello beauties! What is the first thing you link with the Victoria's Secret? Beautiful angels with bodies of goddesses, underwear, swimsuit or beauty care? VS belongs to the one of the most famous  brands today. Trying out this products was my goal for years and some time ago I finally have had an opportunity to try it. 

Victoria's secret

Kto bol v kamennej predajni Victoria's Secret, ten mi určite potvrdí, že je to skvelý zážitok. Nádherné produkty, krásna vôňa a veľmi milý a ochotný personál. Môžem Vám zaručiť, že určite z predajne neodídete naprázdno. Ja som nakupovala v obchodíku na Milánskom letisku a obmedzoval ma hlavne čas a samozrejme povolené rozmery batožiny a početet tekutín airolinky, ktorou som leteli, preto som odišla len s malou ochutnávkou, a to: 

Victoria's Secret Coconut passion Body Wash
Victoria's Secret Strawberries & champagne Body Wash
Victoria's Secret Amber romance Fragrance Mist

..........................

EN: If you were in stores Victoria's Secret then you certainly can say, it was great experience. Beautiful products, amazing fragrances and very nice and helpful staff. I guarantee you that you will not leave the store with empty hands. I shopped in the VS store at the Milan airport. It was the most fastest shopping in my life - mostly because of no time. Well, lets talk about products I bought:

Victoria's Secret Coconut passion Body Wash
Victoria's Secret Strawberries & champagne Body Wash
Victoria's Secret Amber romance Fragrance Mist

Victoria's secret

Victoria's secret

Victoria's secret


Victoria's Secret sprchový gél pre ženy

Čo sa týka zloženia, sprchové gély Victoria's Secret obsahujú výťažky Aloe Vera, antioxidanty a sú obohatené o vitamín E. Pokožka po nich je naozaj jemná, hladká a prevoňaná - je to proste láska na prvý poľad, dotyk ale aj čuch. Voňajú naozaj nádherne! 
Obsah flakóniku je 250 ml.

Victoria's Secret Strawberries & champagne Body Washje zmyselná vôňa divých jahôd, šampanského a čiernych ríbezlí. 

Victoria's Secret Coconut passion Body Wash - ako napovedá názov, ide o zmes kokosu a vanilky.

Sprchové gély VS kúpite od 22

.....................

Victoria's Secret Body wash for women

EN: Foaming formula features conditioning Aloe Vera, plus antioxidant Vitamin E. Lather on for gentle, refreshing cleansing. Skin feels soft, smooth and touchable. (source - victoriassecret.com) With everything, that is written here I can agree. I love the aroma and the feeling after shower with this body wash. 

Body washes are available from 22.

Victoria's Secret Strawberries & champagne Body Wash - sensual aroma of wild strawberries, champagne and black currants.
Victoria's Secret Coconut passion Body Wash - mixture of vanilla and coconut.

Victoria's secret

Victoria's secret

Victoria's secret

Victoria's secret

Victoria's secret

Victoria's Secret Amber Romance Fragrance Mist 

Mist Amber Romance patrí do kategórie zvodné, horúce vône. Je to lákavá zmes tvorená z hrejivých tónov santálového dreva a crème anglaise. Celkovú vôňu dotvára zmes vanilky, čiernych čerešní a mix sladkých tónov. Srdce tvoria tóny mlieka, cukru a ambry. 

Túto vôňu môžem len odporučiť, je intenzívna a svojská. Denne dostávam množstvo komplimentov, ako pekne voniam. Samozrejme výdrž nie je taká, ako pri parfúmoch, ale drží pomerne dobre, na oblečení ju cítim kľudne aj dva dni. 

Sprej kúpite od 25

................................

Victoria's Secret Amber Romance Fragrance Mist 

EN: The Amber Romance fragrance mist belongs to the seductive, hot scent category. It is tempting mixture composed of warm tones of sandalwood and crème anglaise. It is completed with the composition of vanilla, black cherries and mixed sweet tones. Heart consists of milk, sugar and amber.

I have fallen in love with this fragrance and I have many compliments daily about it. It holds quite well, not as perfume of course.

You can buy it from 22€.

Victoria's secret

Victoria's secret

Máte skúsenosti s kozmetikou Victoria's Secret? Viete mi odporučiť ešte nejaké produkty, prípadne vône? 

EN: Do you have any experience with Victoria's Secret cosmetics? Could you recommend me any product or more fragrance mists? 

Tento článok nie je sponzorovaný!
This post is not sponsored! 

  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Mají krásné obaly. Měla jsem jeden tělový sprej. Byl fajn, ale moc nevydržel.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, obaly sú krásne, v izbe sú skvelé aj ako dekorácie :) Tento Fragrance mist je silnejší ako telový sprej, preto drží dlhšie.

      Odstrániť
  2. Obaly sú naozaj nádherné:) Už dlhšie sa na nejaký z nich chystám, ale skrátka, neviem si vybrať!

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Victorii jsem nic nezkoušela. Jsem přesvědčená o tom, že produkty jsou super jen se zatím nenaskytla příležitost k vyzkoušení. Krásné fotky i článek :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super nápad na článok predostrieť túto populárnu značku a jej ,,funkčnosť,, :) Ja mám jedno telové mlieko od nich, no však vďaka tak silnej vôni od nich mám už odvtedy radšej jemnejšie menej vtieravé vône.. No každopádne keď mám náladu voňať cukríkovo siahnem po tomto telovom mlieku kedykoľvek :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love Victoria's Secret!

    Sarah x
    www.palmtreesandheels.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máš nádherné fotky!

    ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Victoria Secret má všechno dotažené do nejmenších detailů, ty jejich obaly jsou prostě božské ♥ Docela jsi mě nalákala na ten fragrance mist :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Podobne ako u teba, aj na mojom wishliste má svoje miesto už roky VS ♥ ešte stále sa mi nenaskytla príležitosť aby som si tento svoj menší sen splnila:)

    http://lifebyvan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já byla v NY v outletu, a to bylo teprve boží, protože nejen, že prodejny jsou úžasný, ale taky ceny byly pecka! Já mám asi tři tělové spreje a ty můžu doporučit, miluju vůni Aqua kiss :) V té se v létě koupu.

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sestra má jeden 'body mist' doma. Na Notinu to prodávají za pár korun, tak to myslím dostala od kamarádky. Každopádně voní krásně, bohužel jméno už si nepamatuji...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tyhle vůně jsou extrémně návykový <3

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Od Victoria's Secret mám doma jednu podprsenku, ale v kamenném obchodě jsem nikdy nebyla, ale jak já bych chtěla! Na to, že si nějak neholduji v nákupech, věřím, že tam bych vydržela i celý den. Ale chtělo by to pořádné konto na účtě. :D
    Ale s jejich kosmetikou zkušenosti nemám, ale jak vidím ty fotky....bože brala bych to všechno. <3 Holka ty teď musíš vonět opravdu kouzelně! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Už dlouho si přeji něco od Victoria Secret, takže si už konečně budu muset něco pořídit a myslím, že to bude minimálně ten jahodový sprchový gel, musí vonět božsky :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja som na Victorke závislá, strašne zbožnňujem hlavne krémy, sprchové gély som ešte neskúšala. Krásne fotky! :-) mám podobný článok s produktami od VS

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jahodu a šampanské mám jako osvěžující vonavou vodu. Miluji v létě. Jinak z VS si také nemohu vynachválit. Již delší dobu používám Angel tělový krém a ted jsem si z Dubaje přivezla i parfém. Strašně příjemná vůně. A spodní prádlo je také fantastické. Jediná špatná zkušenost s Victorkou je, že jsem ji jednou dávala jako dárek kamarádce, co má citlivou pleť a po používání krému jí vyskočila vyrážka. :(

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx