U-BOX február

By Simona Dubravova - štvrtok, februára 23, 2017

Vždy som chcela vyskúšať nejaký Beauty Box, no vždy som mala obavu z toho, že čo ak v krabičke nenájdem nič, čo by mi vyhovovalo? Nedávno som sa konečne odohodlala a objednala som si prvý slovenský beauty box - U-BOX. Táto krabička je na slovenskom trhu pomerne krátko, ale už sa teší veľkej obľube. Ak niekto nevie, o čom je táto krabička, tak v skratke - box plný kozmetiky a iných drobností vychádza každý mesiac a nikdy dopredu neviete, čo v krabičke bude. Boxík si môžte objednať za 11,99 na ich FB stránke TU.

No a teraz sa poďme pozrieť, čo sa ukrývalo v U-BOX Február. Nikoho určite neprekvapí, že téma bola plná lásky, kedže sme tu mali tu Valentín. Osobne som sa po otovrení veľmi tešila, je to moja prvá skúsenosť, no zároveň môžem povedať, že veľmi príjemná. 
liveinfoxworld.blogspot.com

Po otvorení boxíku nájdete popis produktov, ktoré obsahuje (tentokrát to bolo 12 produktov). Krabička je čierna a vyzerá veľmi elegantne, takže ju určite neskôr využijete. 





Súčasťou boxíku bolo aj januárové číslo magazínu EMMA aj s CD Zmeň svoj život s jógou. Už dlhšiu dobu sa plánujem vrátiť opäť k jóge, takže za mňa skvelé.


Kefa na všetky typy vlasov. Tieto kefy používam a veľmi som si ich obľúbila, pretože vlasy neťahajú  a pekne rozčesú. A k tomu sa mi páči aj farebná kombinácia! 


Ako som spomínala, krabička je tématická a kedže sme tu mali Valentín, nesmie chýbať takáto ozdobná krabička, v ktorej svojmu drahému/drahej môžte podarovať nejakú drobnosť. Kľudne to môže byť napríklad tento infinity náramok alebo trblietky na nechty. Čo sa týka obrúskov na odličovanie, tie ja moc nemusím, pretože mi vysušujú už tak moju dosť such tvár, ale v kabelke sa vždy zídu, veď viete, pre isotu!



Určite si všimnete, že sa v krabičke objavilo dosť nekozmetických produktov, ktoré boli zamerané na vlasy. Ja som trošku antitalent na vytváranie rôznych kreácii a účesov, ale táto sponka s motýlikom ma veľmi potešila a využívam ju pri líčení na zopnutie neposlušných vlasov. Ďaľším nekozmeticým produktom bol aj kožený náhrdelník/šnúrka ktorá je túto sezónu veľkým hitom a oživí každý outfit. Určite ju uvidíte aj v outfitovom článku. Celkom šikovnou pomôckou pri odlakovaní nechtov môže byť tento odklakovač so špeciálnym aplikátorom. Najskôr štetinkou nanesiete odklakovač na nechtíky, chvíľku necháte pôsobiť a nakoiec len klasicky zotriete tampónom.


Čo sa viac hodí k téme lásky, ak nie srdce? Tvarovacia hubka na účes v tvare srdca je skvelým pomocníkom pri tvorbe účesov. Zatiaľ som videla (aj použila) len kruhovú hubku, takže som zvedavá, ako sa bude pracovať s niečím takýmto. Čo ma ale potešilo najviac z celého boxíku, je táto saténová čelenka
No a nakoniec tu máme ešte štetec na očné tiene s penovým aplikátorom a štetec na nanášanie rúžu. Ja ich nevyužijem, ale kedže sú krásne zabalené, poputujú ako darček pre kamarátku.




Suma sumárum, tento boxík je plný prekvapení a ja som bola teda milo prekvapená. S obsahom som spokojná, je prirodzené, že nie všetko bude vyhovovať každému a preto zopár produktov podarujem ďalej. Je síce pravda, že som čakala o trochu viac kozmetických prípravkov, ale uvidíme, čo nám ponúkne boxík nasledujúci mesiac. A čo vy, máte skúsenosti s podobnými krabičkami krásy? Určite mi napíšte, teším sa na vaše tipy.

Tento článok nie je sponzorovaný!

  • Share:

You Might Also Like

20 komentárov

  1. tento ubox proste milujem, už si musím aj ja nejaký objednať ♥ super článok

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tomto U-Boxe som ešte nepočula ale vyzerá fakt skvelo! Musím sa po ňom popozerať :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No jako produkty v něm mě teda nezaujali, za tu cenu jsou to cetky z ebay :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Spousta roztomilostí, ale musím teda říct, že mi přijde, že hodnotu mají o dost menší než je cena boxu a asi bych si věci spíš nakoupila jednotlivě :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Strašně moc se mi líbí už jenom ta krabička, ve které ti to celé přišlo :) jinak uvnitř jsou moc pěkné věci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Box je pěkný sám o sobě a to co obsahuje se mi moc líbí. Strašně se mi líbí ten náramek, je jemný a takový kouzelný :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zatím jsem se do žádného podobného boxíku nepustila, ale docela mne láká ta představa nějaký vyzkoušet. Nikdy totiž nevíš, co v něm objevíš :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pekné vecičky si v tom mala ten náramok je velmi pekný uzasna farba :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Balíček i ty věci vypadají fakt nádherně, ale já bych asi většinu věcí nevyužila :( Co jsem tak zkusila objednat je brandnooz box, to se aspoň sní :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Balíček se mi moc líbí, udělal by radost i mně :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mne sa boxy páčia, no tento február ma veľmi neoslovil.

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To je krása! Myslím, že by som tiež mala nejaký vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nemám skúsenosť so žiadným, ale určite je to vždy milé prekvapenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. To vypadá roztomile! Některé věci bych teda nevyužila, ale je to fajn nápad :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Souhlasím se slečnou více, je to hezké, ale za 12E přijde mi to také jako cetky z ebay. udělají radost, ale za tuto cenu... :) mě vyhovoval lady box než ho zrušili.

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Box vyzerá veľmi zaujímavo a obsahuje celkom dosť vecí :)
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx