white fluffy coat.

By Simona Dubravova - štvrtok, decembra 29, 2016

Dúfam, že ste si sviatky užili najviac ako to šlo! Vonku to konečne začína podobať na zimu, ktorú ja moc nemusím, ale uspokojuje ma aspoň to, že konečne skončil ten predvianočný blázinec, ktorý je už asi každoročným štandardom, takto pred Vianocami. Našla som si konečne čas aj na blog, a aj keď je pravda, že teraz by som mala sedieť za knihami a učiť sa na skúšky, učím sa radšej pracovať v Lightroome, čo je pre mňa dosť výzva, pretože som to dnes skúšala prvý krát. Keď sme pri tých výzvach, máte na nový rok nejaké predsavzatia? 
Kto ma sleduje už dlhšiu dobu, ten určite vie, že ja a čierna farba sme nerozlučná dvojica. V poslednej dobe som si ale obľúbila aj bielu a púdrové farby. Mojím predsavzatím do nového roka je teda možno obmedziť nosenie čiernej a dať priestor aj týmto svetlejším farbám. Začala som napríklad týmto užasným bielym kabátom, ktorý je taký mäkkučký, že by som v ňom dokázala kľudne aj spať. Je to také moje nové zvieratko na mojkanie sa, haha. Biely kožuch nájdete kliknutím na chicme.com TUBiela košeľa je základným kúskom, no táto dokáže oživiť aj obyčajný outfit, stačí ju skombinovať s džinsami s vysokým pásom a jednoducho vpredu zaviazať. Tiež ju nájdete kliknutím na chicme.com TU.

EN: I hope you enjoyed your holidays as much as you could! Outside it finally begins to look like winter, which I personally do not like, but what satisfies me is that finally ended the pre-Christmas madhouse. 
My long-term followers certainly know that I really love to wear black outfits. So my resolution for the new year is to reduce black and make space for lighter colors such as white and nude. I have started with this amazing white coat, which is so fluffy that I could sleep in it. White fur coat can be found by clicking chicme.com (here). White shirt is an essential piece, you can also find this one by clicking chicme.com (here).
white fluffy coat - chicme.com (here) white shirt - chicme.com (here) heeled boots - h&m  gloves - sinsay  



  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Nádherný kabát. Milujem kabáty ale bohužiaľ ešte žiadny nevlastním. Môj problém je, že musí byť úplne dokonalý do posledného detailu a taký sa ťažko hľadá (aj keď včera som jeden takmer dokonalý našla, iba rukávy mi boli krátke :()

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherný outfit :) moc ti to sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dokonalý outfit ♥♥ Přibližně od poloviny letošního roku jsem si oblíbila kalhoty s vysokým pasem, a většinou už nekoukám po jiných, protože se mi třeba ještě nestalo, aby mi padaly :D Ty botky jsou úplně nádherné a kabátek opravdu vypadá, že by se v něm dalo spát :) Mockrát děkuji za návštěvu mého blogu a milý komentář! ♥ I tobě přeji spoustu úspěchů a co nejvíce spokojenosti, zdraví a štěstí do Nového roku!

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau, krásny outfit a takisto kabát! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. What a beautiful look! Wishing you a Happy New Year!
    X
    Miri

    http://currentlywearing.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kabátek je krásný! Vypadáš krásně. Já žádná předsevzetí nemám, moc si je nedávám. Spíš nějaký "menší" cíl :) Přeji Ti jen to nejkrásnější do Nového roku!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. This outfit is lovely! I have same furry sweater but I never knew how to combine it into outfit. This is really an amazing example ^^ Love it <3

    www.beautiliciousd.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten kabátik naozaj vyzerá super a teplucko :) Ja som si tiež dala predsavzatie byť trošku odvážnejša pokiaľ ide o módu, lebo keď som si otvorila skriňu uvidela som tam samé "basic" veci a farby :D Hruza.. Sledujem ťa cez bloglovin, pekný blog :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten kabátik je neuveriteľne nádherný! :3
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  10. fotky sú veľmi pekné a outfit tiež, super kombinácia kúskov ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx