autumn picks.

By Simona Dubravova - utorok, novembra 08, 2016

Pár rokov dozadu, by som vám na otázku, či mám jeseň ako ročné obdobie rada určite neodpovedala áno. Samozrejme, tie upršané dni nerátam, ale čím som staršia, tým si viac uvedomujem, že jeseň je jedno z najlepších období. Dni sú síce kratšie a chladnejšie, ale práve tieto veci majú svoje čaro. Je to obdobie, kedy môžte naplno využiť svoju kreativitu vo vytváraní outfitov. 

Tento článok je možno len taký môj wishlist, a možno len malá inšpirácia, ktorú by som s vami rada zdieľala. V každom prípade budem rada, ak mi do komentáru napíšete, bez ktorého kúsku si neviete predstaviť jeseň.

A kedže jeseň sa nesie aj v znamení párty, veľmi pekné kúsky som našla na e-shope esprit.com, kde taktiež pri odbere newsetteru dostanete 10% zľavu. A my zľavy milujem, všakže?

Kožená textúra na jeseň? Áno! Vyzerá to naozaj chic a dá sa dobre kombinovať. Sukňu a kožené nohavice nájdete na ESPRIT.CZ

Ak chcete zažiariť na párty, určite siahnite po niečom, v čom zažiarite. A to doslova! (dress - riverisland.com)

Vysoké čižmy nad kolená sú hitom tejto sezóny a vôbec sa tomu nečudujem, pretože vyzerajú naozaj skvele v skoro každej kombinácii. Pozor ale, z akého materiálu si čižmy zaobstaráte. Najvhodnejšie sú semišové, pretože nevyzerajú nevkusne. (newlook.com)

Veľmi pekným a taktiež všestranným kúskom je biely kabát - trenčkot, ktorý sa dá veľmi dobre kombinovať a tak sa stáva univerzálnym. (riverisland.com)

ARTICLE IN ENGLISH:

Autumn is one of my favourite season of the year.. Although the days are shorter and colder, but all these things have their charm. It is a period when you can fully show your creativity in your outfits.
This article could be my wishlist, and maybe just a little inspiration, which I want to share with you . In any case I'll be glad if you write me about picks you can not imagine autumn.

And because autumn is really perfect time for parties, I founded very nice pieces on e-shop esprit.com where you get 10% discount with your email. And WE love discounts, don´t we?

Leather textures in the fall? Yes! It looks really chic and can be well combined. Skirts and leather pants from ESPRIT.CZ

To shine at the party, you reach for something, what shine. Literally! (Party Dress - riverisland.com)

Overknee boots are the trend of this season, and it is not surprise, because they look really great in almost any combination. But beware of what material you choose. The best is suede (Newlook.com)

Very nice and also versatile piece is a white coat - a trench coat that can be easily combined and thus becomes universal. (Riverisland.com)

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx