top 10 colors 2016.

By Simona Dubravova - sobota, apríla 16, 2016

Ktoré ročné obdobie je vhodnejšie na oživenie šatníka a celej domácnosti viac ako jar? Myslím, že žiadne. Určite ste už zachytili tohtoročné trendy farby na jar/leto 2016. Musím sa priznať, že do chuti mi najviac padla Rose Quartz (aj keď sa to možno nezdá, kedže väčšinou som oblečená v čiernom a čiernej sa teda nikdy nevzdám). Spolu s letom je jar najkrajšie a najženskejšie obdobie, o tom niet pochýb a myslím, že by mi to potvrdili hlavne páni, všakže. Aby som trošku namotivovala nielen samú seba ale aj Vás na oživenie šatníka, vytvorila som koláž, kde som spojila top 10 trendy farbičiek s kúskami, ktoré nutne (možno nie až tak nutne) potrebujem (a chcem). Prešla som si zopár eshopov a z aktuálnej ponuky ma zaujala kolekcia od ESPRIT. No posúďte sami. :)

Spring has already come and it is the best time for revive your closet and household, as well. Have you seen the latest color trends for spring? Personally I thnik I love them - especially "rose quartz" perfectly fits to my taste. Spring and summer are also the most feminine season. I have created a list of my favourites, each with one of the top 10 colors 2016. I had a look across the e-shops and there are huge selection of new collections. One of the most interesting collection for me is selection from ESPRIT. 


Čipka, jemná ružová farba. Čo viac dodať k týmto šatám? Nájdete ich tu. A šiat nie je nikdy dosť, preto nepohrdem ani týmito vo odtieňoch ICED COFEE a FIESTA.
As I said, ROSE QUARTZ color is perfect for me, And when we join it with lace it can look like this dress. You can find it here. My next pick are also dresses in ICED COFEE and FIESTA. 

Minulé leto som písala, že som si obľúbila overaly a toto leto si určite doplním zbierku. Minimálne teda o tieto dva vo farbách SNORKEL BLUE a SERENITY.
Playsuits and jumpsuits are very popular pieces, aren´ they? Jumpsuit from esprit in SNORKEL BLUE can be worn like casual but also in more elegant way. It all depends on the accessories you will choose. SERENITY playsuit is suitable for beach days but for parties. too. 

Neviem sa rozhodnúť, ktorá sukňa sa mi páči viac. Sú farebné a ja sa trošku bojím farieb, ale kvôli kúskom, ako sú tieto tri, to risknem. Ktorá sa Vám páči viac? V BUTTERCUP, PEACH ECHO alebo GREEN FLASH? Predáva ich topshop a riverisland.
Skirts. We love them. We have to prepare ourselves for hot days and these skirts in bright colors will be absolutely right step. BUTTERCUP, PEACH ECHO and GREEN FLASH you can find in topshop and riverisland. 

Aj detialy sú dôležité. Farba laku môže fantasticky doplniť outfit. S lakom od Essie v odtieni LILAC GREY budú naše nechtíky chic a trendy.
Your nails can be trendy too. You will win with LILAC GREY. Chic and trendy color you can find with essie nailpolish.

Topánky. Téma na hodiny a hodiny. Skrátim to a poviem, že Adidas Superstar chcem a potrebujem.
About shoes I could talk for hours. I have never decided about color, but these Adidas Superstar I must have.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Lovely examples, i like few colours from new pantone list.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vždycky si říkám, jak už se odhodlám k nějakému barevnému kousku, ale skončím zase vždy u klasiky černá, bílá, béžová :D :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Loving every single color of 2016! Happy Sunday, girl.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejvíc mě zaujala Lilac gray. Hlavně na nehtech vypadá fantasticky.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. some really shades, some very bright ones too! cant wait for summer!
    Pam xo/ Pam Scalfi♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milujem farby, ale nedokážem sa k nim dokopať. :)
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  7. super farby najviac sa mi pacia iced coffie a fiesta :)

    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx