christmas wishlist with banggood.

By Simona Dubravova - piatok, decembra 04, 2015

Hello everyone. Christmas are almost here, so this is the right time for delight yourself or someone from your friends, family. Of course christmas time is not about presnets, it is mainly about love, but why not to give someone little present which surely gratify? Today, I am going to show you my favourites from Banggood.com. It is one of the leading online stores offering high quality clothes and other fashionable accessories. So, what do you think? I hope you will like it and I will be happy, if you send me your favourite item from BANGGOOD to the comments.

Pekný piatok všetkým! Konečne tu máme piatok, čo plánujete na víkend? Pomaly ale isto sa nám blížia Vianoce, a aj keď tieto sviatky sú hlavne o rodine, priateľoch, a láske, myslím si, že potešiť seba alebo niekoho blízkeho pekným darčekom nie je zlé. Zostavila som wishlist s MUST HAVE kúskami tejto sezóny z online shopu Banggood.com. No povedzte, či ste sa vy do čižiem nad kolená nezaľúbili aj vy? Vyzerajú úžasne a ľahko sa kombinujú. V poslednom čase som si obľúbila červenú farbu, ktorú som predtým nemohla ani vidieť (okej, vieme, že ja milujem čiernu, a vidieť na mne inú farbu je skôr výnimka) a tieto červené šatočky s Áčkovou sukňou si viem predstaviť aj na večeru na Štedrý večer. Ktorý kúsok je pre Vás ten naj? Budem rada, ak mi do komentára napíšete, čo sa Vám zo stránky BANGGOOD páčilo najviac. :) A keď už píšem o tom obdarovávaní, v blízkej dobe odmením aj jednu z Vás. ;-)

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. im a boots addict, loving your picks! *-*
    Pam xo/ Pam Scalfi♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Good wish, I like everything. I'm your new GFC follower # 549 if you want to come on my blog ^ - ^

    www.beautywithterri.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ještě se mi nestalo, že bych viděla něčí wishlist a ve všech věcech se 100% shodla:) Nejvíce bych ale potřebovala vysoké kozačky a kárované šaty:)

    Přeju krásný víkend:)
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great picks, love dress no. 5! I have a very similar one :)

    www.fineclic.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. that's a stunning Christmas wishlist
    number 2 is my favourite
    xxx
    http://itsjustwinnie.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nice selection! I have similar red dress for my Christmas party! Love your choice!
    xx
    cvetybaby.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I think I would go for one of these hats! Super cute!

    Paulina


    shenanigan-ska.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx