five things.

By Simona Dubravova - nedeľa, marca 02, 2014

Pekné nedeľné popoludnie! Dnes je to trochu iný druh článku, na aký ste zvyknutí. Naposledy tu bol myslím, že ešte minulé leto, haha. Predstavým Vám 5 kozmetickým produktov, ktoré som si obľúbila a myslím si, že stoja za to. Sú to produkty od značky Rimmel, Garnier, Max Factor, Beckham a L´Oreal. Užite si zvyšok dňa a teším sa na vaše komentáre.
1. Make up Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation
Tento make-up som si kúpila len na skúšku, pretože značku Rimmel mám strašne rada. Čítala som aj zopár negatívnych recenzií, ale povedala som, že za tú cenu mu predsa len dám šancu. A urobila som dobre. Drží perfektne celý deň, nevytvára masku, nevysušuje a dokonca mi sadol aj odtieň, čo sa mi pri drogériových make-upoch nestáva.

2. Pleťová voda L´Oreal Hydra Active 3
 Je určená na suchú a citlivú pleť. Doniesla som si ju z Nemecka, a dosť dlho som ju nepoužívala, pretože som doma mala ešte zopár produktov, ktoré som chcela minúť. Používala som ružovú pleťovú vodu od Garnier, ktorú som si kupovala pravidelne. No teraz jej začala konkurovať práve táto od L´oreal. Krásne vonia, pleť po nej nie je napnutá ale na dotk krásne jemná. A tiež sa mi páči ružový obal, haha.

 3. Maskara Max Factor - 2000 Calorie
Mám tu ešte jeden produkt z dekoratívnej kozmetiky. Kedže mám maalé a riedke riasy, máloktorá riasenka mi ich dokáže nadvihnúť a zvýrazniť bez toho, aby mi ich zlepila. Mám pár obľúbencov v zbierke a medzi ne patrí aj 2000 Calorie. Viem, že každému riasenka sedí inak, a čo sa páči jednému, druhému nemusí, ale čítala som na ňu veľa pozitívnych recenzíí a tiež ju odporúčam.

4. Telové mlieko - Intimately Beckham
Jeden z mojích zlozvykov, ak sa to dá tak nazvať, je ten, že sa musím každý deň (ráno aj večer) natrieť telovým mliekom. Mám ich doma strašne veľa a niekedy ich nestíham ani míňať. Ale určite to poznáte. Toto telové mliečko má zvláštnu, jemnú vôňu a krásne zjemní pokožku. K mliečku som mala aj parfém intimately, určite ho niektoré z Vás poznajú.

5. Garnier 3in1
Tento produkt som si tiež doviezla z Nemecka. Je to peeling, maska a čistiaci krém (???) v jednom. Nie je síce určený na môj typ pleti, ale vôbec mi to nevadí, pretože mi pleť nevysšuje. Používam ho maximálne dva krát do mesiaca, a vždy mi pleť krásne vyčistí a rozžiari. Musím ale povedať, že strašne divne vonia, neviem k čomu by som to prirovanala. Možno je to tým, že obsahuje zinok, haha.

A aké sú vaše obľúbené produkty?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Jo ten makeup od Rimmelu bych taky chtěla vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx