SUMMER WISHLIST

By Simona Dubravova - nedeľa, júna 24, 2012

Dnes je už od rána príjemne teplúčko, takže sa chystám von. Večer tu možno hodím outfit a ak nie, tak až zajtra. Urobila som si wishlist, samozrejme tam nie je všetko (to by sme tu boli pekne dlho), len tie najnutnejšie veci ktoré naozaj veľmi chcem. 
....................................................
1.Čierne krajkované kraťásky -  takéto chcem už dlho, no nikde som ich ešte nenašla, rozmýšľam, že si objednám jedny z netu.
2. Ľahká riflová košľa - takú, ktorú môžem použiť aj ako sačko (viete ako to myslím) a najlepšie by bolo, keby som mala ešte jednu bez rukávov.
3. Kvetinkové kraťásky- strašne sa mi páčia, lebo vypadajú ako sukňa. No bohužiaľ zatiaľ som ich nezohnala, skúsim internet.
4. Make-up a kabuki štetec - čítala som veľa recenzií na make-up Revlon - Colorstay a tak som sa strašne zaľúbila že ho musím mať. No a dozvedela som sa, že sa najlepšie nanáša kabuki štetcom.
5.Headband - čelenku s kvetinovým vzorom zháňam už dlho, nemáte nejaký tip?
6. Nenon Pink Vans - ách, láska na prvý pohlaď. No šetrím na ne, ale nevypadá to ružovo :D

+ Bonus photo
moje menšie DIY


  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Ahoj krásko krásná!
    Máš tak super krásný blog..Máš to tu moc senza!! Design, fotky, příspěvky..No prostě všechno! :-) MOC SE NÁM TADY U TEBE LÍBÍ! :-) Jsme Tvé nové fanynky na blogu! :-)* Budeme moc rády když mrkneš i k nám na blog http://handbagforladies.blogspot.cz/ a uděláš nám velkou radost když se přidáš taky, pokud budeš mít chuť. Určitě tu nejsme naposledy! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty neonový vansky bych klidně brala taky.. vypadaj fakt suprově a navíc hrozně miluju tenhle odstín růžový... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Cute shorts!
    And I love the Nenon Pink Vans!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx