GARNIER upokojujúca pleťová voda & výživný regeneračný krém

By Simona Dubravova - pondelok, mája 07, 2012

zdravím,

Dnešný post bude recenzia na dva úžasné produkty od Garnier a to na pleťovú vitamínovú vodu a výživný regeneračný krém. Obidva produkty som si strašne obľúbila a používam ich už pravidelne a viem, že sa na ne môžem spoľahnúť. Preto by som sa s vami rada podelila ich plusoch a mínusoch :)
READ MORE ... 

Takže ako prvým začneme VÝŽIVNÝM REGENRAČNÝM KRÉMOM

Krém je určený pre veľmi suchú pokožku. Takže pre mňa ako stvorené, keďže sa mi na viacerých miestach robia po tvári šupinky a suché miesta, ktoré nevypadajú pekne. Keď som si ho kupovala, nemysella som si, že je až taký úžasný. Večer pred spaním som si ho natrela na tvár a ráno som mala tak úžasne hladkú pokožku a hlavne bez šupiniek. Toto ešte žiadny krém nedokázal. Dokonca ho používam aj pod make-up a nemusím sa báť, že by sa mi tvorili šupinky ako to bolo pred tým. 

Teraz prejdime ku konzistencii a vôni. Konzistencia je taká príjemná, neviem to popísať. No, nie je nejak extra mastný a vstrebáva sa behom pár minút, no pôsobí naozaj dlho. Pleť sa po ňom ani neleskne. A tá vôňa! Mne to vonia ako orgován a bambucké maslo (maslo sa v ňom naozaj nachádza), no kamarátka tvrdí, že jej vonia ako pena na pive ;-D 



Tento krémik nemá žiadne mínusy, mne absolútne vyhovuje, a už ho nikdy nepustím z ruky.

+ je ľahký a nie je mastný, rýchlo sa vstrebáva
+ príjemná vôňa
+ cena (1,60€ )
+ vyživuje a regeneruje pleť po dlhú dobu

Ako druhého kandidáta tu máme UPOKOJUJÚCU VITAMÍNOVÚ PLEŤOVÚ VODU

Voda je určená pre suchú a citlivú pleť a obsahuje výťažky z ruže. Je z rady Essentials, z ktorej mám ešte jeden denný krém, s ktorým nie som spokojná. No vráťme sa k tejto pleťovej vode. Na moju pleť som vyskúšala už veľa produktov, aj tých drahších, no zistila som, že táto voda mi vyhovuje asi najviac. Samozrejme, Bioderma je Bioderma ale teraz predsa hovorím o Garnier ;-D Ako ste sa už iste dočítali vyššie, mám strašne suchú pleť, takže nemôžem používať čo sa mi zachce a niekedy má pocit, že sa mi nič horšie stať už nemôže. Suchú pleť naozaj nikomu neprajem. Táto pleťová voda dočistí posledné nečistoty, moja pleť po nej nie je napnutá a ani sa nelesknem. Je vážne jemnučká a nevymenila by som ju za nič :) 


+ cena (4,60 €)
+ vyživuje, tonizuje a zjemňuje pleť

Tak to je na dnes všetko. Dúfam že sa vám recenzia na moje dva najobľúbenejšie produkty páčila a budem rada, ak napíšete aké skúsenosti s produktmi od značky Garnier máte, prípadne kto sú vaši obľúbenci z pleťovej kozmetiky :)

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. no právě že mělo být a není, přesunuli to na dnešek:/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc děkuju za recenzi, o koupi toho krému uvažuju už delší dobu, takže tentokrát určitě neodolám a i ta pleťová voda vypadá lákavě :)

    Když budeš chtít, budu moc ráda, když se přijdeš podívat i na můj začínající blog. Každá nová čtenářka mi udělá ohromnou radost :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx