top 5 | letné vychytávky

By Simona Dubravova - utorok, augusta 07, 2018

Keď niekde ideme, vždy si so sebou potrebujem zobrať množstvo vecí. Sem tam sa síce stane (naozaj len minimálne), že niektoré veci nevyužijem, no aj tak musím mať pri sebe všetko, čo považujem za potrebné. Niekedy je to naozaj otrava vláčiť so sebou toľko vecí, no ak ideme autom, je to ten lepší prípad. Horšie je, ak to musím niesť v kufri alebo v kabelke. Vtedy naozaj uvažujem nad tým, či mi vlastne toho toľko treba. Nakoniec sa ale vždy utvrdím v tom, že áno. Hlavne v lete, najväčšiu váhu tvorí flaša s vodou, kniha, nejaké to ovocie a samozrejme aj kozmetické záležitosti. No a dnes vám ukážem 5 kozmetických produktov, ktoré patria medzi moje momentálne topky. 

top 5 | letné vychytávky


top 5 | letné vychytávky | DERMACOL Body Love Mist Waikiki Sun a DERMACOL sweet orange & honeysuckle

Parfum Dermacol 
Sweet Orange & Honeysuckle 
 Ako prvé ma dostal jednoduchý no nádherný dizajn flakóniku. Na mojom toaletnom stolíku vyzerá naozaj skvelo! Rafinovanú kombináciu pomarančovníku, cédru s arómou bieleho pižma a jantáru doplňuje exotický mix kvetov ľevandule, jazmínu a ruží. Príjemne sladká vôňa, ktorú som si obľúbila natoľko, že ju používam neustále. 

Telový sprej Dermacol 
Waikiki Sun 
 Sú dni, kedy je naozaj horúco, a tak namiesto parfúmu siahnem radšej po telovom spreji. Zo štvorice týchto parfúmovaných sprejov mi najviac sadol práve tento s vôňou vanilky, pomaranču a exotických kvetín. Je ľahký, vydrží naozaj dlho a krásne prevonia telo. 

top 5 | letné vychytávky | NuSkin PowerLips fluid

NuSkin POWERlips fluid 
odtieň Persistence
Klasické rúže som momentálne vymenila za tento tekutý. Má ľahučkú a príjemnú textúru, je voňavý a vydrží celý deň bez otierania. Ak ma niekde stretnete, pravdepodobne budem mať na perách práve tento tekutý rúž.  

Bojíte sa suchých pier? 
Tekuté a predovšetkým matné rúže pery často vysušujú, ALE NuSkin Powerlips fluid pery ešte aj hydratuje! A tým si ma získal úplne najviac. Obsahuje kaolín, prírodný bahenný základ, a práve vďaka tejto zložke sa nerozmazáva a má dlhotrvajúcu farbu. O hydratáciu sa postará včelí vosk, vitamín E a avokádový olej. 

top 5 | letné vychytávky |  2SIS Tykokos

2SIS TYKOKOS 
balzám na pery
 S letom sa mi jednoznačne spája vôňa kokosu. A tento balzám na pery vonia tak, že ho mám chuť niekedy zjesť. Pery krásne vyživí a navyše má šikovné balenie, takže sa zmestí aj do malej kabelky. 

Že ste ešte nepočuli o 2SIS?
Jedná sa o slovenskú, ručne vyrábanú a prírodnú kozmetiku, za ktorou stoja dve sestry. Jedna z nich je dizajnérka, a tak všetky produkty majú naozaj nápadité obaly. Všetky prísady sú bio, organické, bez chemického spracovania a bez umelých prísad. 

top 5 | letné vychytávky | Yves Rocher Ľahký rozjasňujúci make-up

Yves Rocher Pure Light 
Ľahký rozjasňujúci make-up 
Zo začiatku som s ním bojovala pri nanášaní. Moje klasické bodkovanie pri ňom nefungovalo, tvorili sa mi biele miesta, no nakoniec sme sa skamarátili a je to naozaj jeden z kategórie "veľmi dobrý make-up". Má ľahučkú textúru, vyzerá veľmi prirodzene a čo je hlavné, vôbec nezaťažuje pleť. Plusom je aj praktické kvapkátko. Čo sa týka krytia, tak kľudne dosiahnete aj stredné. Za mňa určite odporúčam.


Aké je jeho tajomstvo?

Hlavnou zložkou je bunečná voda z kosmatcovníku, ktorý je známi schopnosťou zachytiť vodu a držať ju vo svojich listoch. Práve kosmatcovník pomáha v pleti udržať vodu a tak zaistiť jej hydratáciu až po 48 hodín. Zanecháva pocit sviežosti, roznáša vodu rovnomerne medzi všetky vrstvy pleti. Navyše make-up obsahuje viac než 96% zložiek prírodného pôvodu, je bez parabénov, silikónov či alkoholu a neupcháva póry. A aby som nezabudla - flakón je vyrobený z recyklovateľného skla.

top 5 | letné vychytávky
Ak ste sa dostali až sem, veľmi pekne vám ďakujem za prečítanie a budem veľmi rada, ak mi dáte vedieť, akí sú vaši 5 obľúbenci. 
Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek a súťaže nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Parádní článek :) Přesně stejný tělový sprej mám taky a voní naprosto božsky. Opravdu hodně mě zaujal ten balzám na rty, tuhle značku vůbec neznám, určitě na ni mrknu. A make-up od Yvves-Rocher vypadá taky zajímavě, tuhle značku zbožňuju, ale ještě jsem žádný makeu-up nezkoušela.

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. NuSkin POWERlips fluid vyzerá fakt luxusne! Asi ho potrebujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Powerlips fluid jsem si také oblíbila , můj oblíbený je odstín Roar :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tělový sprej od Dermacol jsem si také velmi oblíbila :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéé novinku od Dermacol jsem si taky oblíbila, akorát mám sprej v jiné vůni :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. 2SIS TY KOKOS - ten je mega cute! Zjedla by som to :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To jsou krásné produkty, zaujala mě ta rtěnka a balzám :) sprej od Dermacolu taky ráda používám :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Naprosto top článek! Sprej od Dermacolu musí užasně vonět a tu tekutou rtěnku asi potřebuju, aj tento odstin se mi libi, mrknu se na ni :) A taky mi je sympaticka ta značka dvou sester, neslyšela jsem o ni, až teď od tebe☺️

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten makrónkový balzam na pery je rozkošný ଘ(੭ˊᵕˋ)੭*

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Powerlips fluid jsem si také oblíbila , můj oblíbený je odstín Roar :-)
    cheap homecoming dresses

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx