najlepšia kozmetika 2017.

By Simona Dubravova - sobota, januára 20, 2018

Ahojte! Zhrnutie (pre mňa) najlepšej kozmetiky za rok 2017 som mala pripravené už od začiatku januára, ale skompletizovať to, sa mi podarilo až teraz. Snažila som sa vybrať hlavne tie produkty, ktoré naozaj stáli za to a kúpila som si ich po domíňaní opäť. Kedže som sa o prírodnú kozmetiku začala zaujímať až ku koncu roka, moc sa tu objavovať nebude, no o rok snáď bude prírodná kozmetika zaberať najväčšiu časť tohto zoznamu. Dosť bolo rečí, poďme sa pozrieť, ktoré boli tie naj z mojho pohľadu.
najlepšia kozmetika 2017

Článok je rozdelený do niekoľkých častí, podľa toho, na čo je daný produkt určený.

najlepšia kozmetika 2017

VLASOVÁ KOZMETIKA
Začala by som asi prípravkami na vlasy. Ako sa hovorí, vlasy sú koruna krásy každej ženy. Mojou najobľúbenejšiou značkou sa stala jednoznačne Aussie, ktorú striedam aj s inými značkami. Ak by som používala pravidelne jeden produkt na vlasy, tak by moje vlasy začali byť protivné. Máte to tiež tak? Úplne zbožnuje vônu, ktorú šampón Aussie Repair Miracle Shampoo zanecháva na vlasoch - voňajú ako detská žuvačka. Aussie 3 Minute Miracle Nourish s olejom z avokáda a výťažkom z eukalyptu, a Aussie 3 Minute Miracle Moisture s olejom z makadámiových orieškov sú najlepšie masky aké som kedy mala. Neviem sa rozhodnúť, ktorá vonia lepšie! Posledným produktom z vlasovej kozmetiky je sérum proti lámaniu vlasov od Yves Rocher, recenziu si môžete prečítať tu.
VLASOVÁ KOZMETIKA

PLEŤOVÁ KOZMETIKA
Už je to dlho, čo namiesto micelárnej vody používam čistiaci gél od Mixa Foaming Clearsing Cream Anti-Redness. Odkedy sm ho vyskúšala, nič iné ani nepoužívam. Je jemný, nedráždi moju citlivú pokožku a čo je pre mňa hlavné - odličuje rýchlo a precízne. Potom už len pleť tonizujem pomocou Clinique Clarifying lotion, ktoré je určené na suchú pleť. Odstráni posledné nečistoty a moja pleť si už potom len krochká od slasti. Recenziu na sérum Priody Pure Hyaluronic Acid Serum, nájdete tu. Ja ho úplne zbožnujem! Používam ho ráno aj večer, pred nanesením krému, za čo sa mi moja pleť patrične odvačí. Je krásne vyživená a hydratovaná. Posledné dva produkty sú od Mary Kay. U tejto značky som celkom nováčik, aj keď ich make-up používam už niečo cez pol roka. Na masku Mary Kay ClearProof som vždy počula samé chvály, s ktorými môžem len súhlasiť. Čistiaci gél Mary Kay Botanical Effects tiež neodmysliteľne patrí do mojej výbavy na čistenie pleti. Okrem krásnej vône pleť vyčistí a zanechajú ju hladkú a hydratovanú.
PLEŤOVÁ KOZMETIKA

TELOVÁ KOZMETIKA
Telové mliečka, to je moje. Nakupujem ich stále, aj keď ich mám doma toľko, že ich nestíham míňať. Ale dve, ktoré zbožnujem, sú Neutrogena Deep Moisture a Ziaja Kokosové maslo s omega 3, omega 6  a vitamínom E. V tejto kategórii nemôžem vynechať kávový peeling Mr.Bean Coffee Bean Scrub, ktorý používam aj ako peeling na tvár. Recenziu nájdete tu. Posledným produktom je sprchový gél od Yves Rocher I love my planet. Ide hlavne o ekologické 100ml balenie, ktoré vám vydrží rovnako, ako to 400ml. Krásne prevonia pokožku, a pritom ešte šetrí prírodu. Recenzia tu.

TELOVÁ KOZMETIKA

STAROSTLIVOSŤ O RUKY
Úplne naj, naj, naj krém na ruky má jednoznačne Avon. Kupujem ich tam už niekoľko rokov, a stále som rovnako spokojná. Čo sa vône týka, pre mňa je top táto kakaová - Avon Care Cocoa butter. Krásne ruky vyživí a zanechá ich jemné a voňavé. Druhým obľúbencom je Yves Rocher z vianočnej edície s vôňou vanilky, recenziu nájdete tu.

STAROSTLIVOSŤ O RUKY

STAROSTLIVOSŤ O PERY
Pomaličky sa dostávame k záveru článku. Už dlho používam na jednu stranu zbožnované a na druhú nenávidené balzamy EOS. Pri nich sa svet rozdelil na dve skupiny. Priaznivcov a odporcov. Nič medzi tým. U mňa patria medzi moje najobľúbenejšie, Striedam ich napríklad s Forever Aloe Lips alebo s Yves Rocher. Ešte by som rada spomenula tie od Bioruža, ktoré na fotke síce nie sú, ale stoja za spomenutie. Recenziu nájdete tu.
STAROSTLIVOSŤ O PERY

 Objavil sa niektorý váš obľúbený produkt v článku? Určite mi napíšte, ktoré produkty boli pre vás tie  najlepšie za uplynulý rok.

Odporúčam Vám sledovať aj moju FB stránku, aby vám neunikli žiadne novinky a súťaže. Viac fotiek nájdete aj na instagrame @s.dubravova.

Majte pekný zvyšok dňa! S.


  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Já to mám s Aussi úplně stejně. Používám od nich šampon a suchý šampon a voní skvěle a moje vlasy jsou po nich krásné. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suchý šampón som ešte od Aussie neskúšala, ďakujem za komentár a za tip! ❤ xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      Odstrániť
  2. s výberom top šampónu sa teda stotožňujem, Aussie je skvelý! ja som tento mala iba ako mini balenie na dovolenke, ale určite si ešte plánujem kúpiť aj klasické prevedenie :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Great post, dear!

    I'm following you and I hope you will follow me. :)
    adellinasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No jako asi bude na čase něco od Aussie vyzkoušet. Měla jsem nějaký vzoreček šamponu už kdysi a za mě nic moc, ale vyzkoušet mi to nedá znovu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Eos som musela samozrejme vyskušať hneď aj ja ako prava balzamomaniačka, mala som skoro z každeho prichuť:) teraz som spokojná s labellino♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. môžem len súhlasiť s Mary Kay produktami a Yves Rocher edíciou, pretože s nimi mám skúsenosti tiež, a rovnako mi úplne sadli :) ostatné produkty nepoznám ale hádam vyskúšam v budúcnosti :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. objavil sa môj neobľúbený produkt :D aussie - 3 minute miracle Moisture..ale je to individuálne :) mne nesadol

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aussie vlasovou kosmetiku chci už delší čas vyzkoušet, ale pořád jsem se k tomu ještě nedostala, tak snad letoš už jo :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já teď zkouším šampon od Aussie poprvé :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Kávovové peelingy bych také chtěla zkusit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Co se týče Aussie, tu značku jsem si zamilovala ♥ především tu řadu na lesk vlasů, miluju tu jejich vůni :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár, veľmi si vážim Vašu spätnú väzbu ❤ xx